Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi

Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi
Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi Vopseaua de păr este un produs folosit de femei chiar din tinerețe până la vârste înaintate. Vopsirea părului cu vopsea chimică lună de lună, ani sau zeci de ani la rând poate să aibă ca efect fragilizarea, subțierea sau căderea părului. Însă un păr vopsit este o necesitate pentru unele persoane. Cum putem continua să îl vopsim fără să îl deteriorăm? .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala – 15 lucruri esențiale

  15 lucruri esențiale pentru vopsirea cu succes a părului cu vopsea naturală – Henna Mandala Atunci când trecem de la vopseaua chimică la vopsea naturală informațiile noi ne pot copleși. Însă, pe măsură ce aflăm mai multe și începem sa ne familiarizăm cu modul în care acționează henna lucrurile devin mai simple. Când spunem henna ne referim la pudra de plante Henna Mandala, respectiv la planta henna în sine (lawsonia inermis) și culorile .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru și Indigo

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru și Indigo Puteți obține o culoare închisă prin vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru sau Indigo. Henna Mandala Negru conține planta henna (lawsonia inermis) și alte plante ayurvedice (inclusiv indigo – indigofera tinctoria) iar Indigo conține 100% planta indigofera tinctoria. În funcție de culoarea părului dv. puteți alege între mai multe variante. Varianta 1: Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru și Indigo – Pe păr închis Dacă .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Arămiu, Arămiu Mix și Roșu

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Arămiu, Arămiu Mix și Roșu Henna Mandala Arămiu este 100% henna (conține 100% planta lawsonia inermis). Se adresează persoanelor care doresc să folosească henna pură pentru vopsirea naturală a părului. Că în cazul tuturor pigmenților vegetali, culoarea aplicată se combină cu culoarea dv. De aceea, nuanțele pot diferi de la o persoană la alta, în funcție de culoarea inițială a părului. Nu deschide culoarea părului. Pasta poate fi .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Auriu, Castaniu Deschis, Castaniu Mediu și Castaniu Închis De-a lungul timpului am fost întrebați adeseori despre diferențele dintre nuanțele de castaniu Henna Mandala. Ne-am gândit să rezumăm observațiile noastre referitoare la aceste culori pentru a va face mai ușoară alegerea culorii potrivite. Înainte de toate trebuie să ținem cont de câteva caracteristici specifice vopsitului părului cu henna: culoarea de la care plecăm are o importantă foarte .

Indepartarea tatuajului temporar cu henna naturala

Cateodata pot exista situatii cand dorim sa scapam mai repede de tatuajul cu henna, fie ca am desenat un model care nu ne place sau dorim sa nu mai avem tatuajul respectiv pana la un anumit eveniment sau pur si simplu vrem sa aplicam altul. In acest caz trebuie sa facem exact invers fata de cum am proceda atunci cand vrem sa il protejam, si anume aveti mai jos cateva sugestii: Se spala cat .

Cum transferam pe piele un model (contur) de tatuaj cu henna

  Acest articol este foarte util celor care invata sa foloseasca henna pentru tatuaje temporare si doresc sa isi faca singuri un tatuaj cu henna. La inceput este foarte greu sa aplici henna pe piele cu mana libera daca nu ai mai avut experienta in desen sau pictura deoarece memoria muschilor mainii se dezvolta in urma exercitiului repetat. De aceea, pentru inceput, cel mai usor ar fi sa avem conturul desenului dorit pe piele .

Ingrijirea tatuajului temporar cu henna

Dupa aplicarea desenului pe piele un rol important il are si ingrijirea tatuajului temporar cu henna. Pentru a obtine un tatuaj cu henna naturala care sa aiba un pigment inchis si sa reziste cat mai mult trebuie sa tinem cont de cativa factori: Calitatea hennei, aceasta trebuie sa fie body art, adica are un procent mai ridicat de pigment si este cernuta mai fin. In cazul in care va preparati singuri pasta henna, folositi uleiuri .

Prepararea pastei henna pentru tatuaje – varianta usoara

Prepararea pastei pentru a obtine 2 conuri cu henna pentru tatuaje  In continuare v-am pregatit un tutorial foto pentru prepararea pastei henna pentru tatuaje temporare folosind pudra Henna Mandala pentru tatuaje temporare. Punga contine 100 g pudra iar in reteta de mai jos am folosit 20 g pudra din care am obtinut 2 conuri.  Puteti mari cantitatile proportional daca vreti sa faceti mai multe conuri deodata sau puteti folosi reteta de 5 ori, obtinand in .

Concurs cu premii pe Facebook in perioada 1-7 martie 2017

Ca sa intampinam cum trebuie primavara, de Martisor facem cadou cate un produs Henna Mandala pe zi in perioada 1 – 7 martie 2017. Concursul este organizat pe pagina de Facebook Henna Mandala (click aici pentru a intra direct in pagina de Facebook). Fiecare zi este dedicata unui anumit produs Henna Mandala. Ca sa participati trebuie sa raspundeti la intrebare printr-un comentariu la postarea respectiva, pana a doua zi la ora 13. Pentru raspunsuri va .