Experiența Rodicăi cu Henna Mandala Arămiu și Indigo (vopsirea părului brunet cu fire albe cu henna în 2 pași)

Experiența Rodicăi cu Henna Mandala Arămiu și Indigo (vopsirea părului brunet cu fire albe cu henna în 2 pași)

Rodica și-a vopsit mulți ani părul cu Henna Mandala Negru. În ultimul timp nu mai era suficientă pentru acoperi la fel de bine firele albe de păr deoarece acestea deveniseră din ce în ce mai multe. Începuse să se îngrijoreze că ar trebui să înceapă să își vopsească părul cu vopsea chimică, ceea ce nu își dorea deloc.

Am sfătuit-o să foloseasca întâi Henna Mandala Arămiu la prima vopsire ca bază pentru firele albe (arămiu este henna 100%, colorează și ajută împotriva căderii părului). Apoi i-am recomandat să folosească pudra Indigo în loc de negru pentru a obține o culoare cât mai închisă, așa cum își dorea. De asemenea, i-am recomandat să stea cât poate de mult cu fiecare culoare, tinzând către maximul de 3 ore cu fiecare, pentru cele mai bune rezultate. 

Când aplicarea directă a culorii nu mai acoperă părul alb la fel de bine ca până acum înseamnă că trebuie să treceți la vopsirea în 2 pași. Aceasta vopsește mai uniform părul închis la culoare cu mult fire albe.

A documentat toată procedura cu poze și impresii proaspete pentru a fi utile persoanelor aflate în aceeași situație, lucru pentru care îi mulțumim:

“Mă vopsesc de peste zece ani cu Henna Mandala. Mie dacă îmi place ceva rămân client fidel până se întâmplă ceva critic.

Mereu am folosi Henna Mandala Negru și am fost foarte mulțumită mereu: tratamentul pentru păr, vopsit bine si mirosul de fân proaspăt cosit!

Însă cam de jumătate de an am observat că nu mai prinde așa bine pe firele mele de păr alb din ce în ce mai multe…

Păr brunet cu fire albe înainte de vopsirea cu Henna Mandala în 2 pași

Păr brunet cu fire albe înainte de vopsirea în 2 pași cu Henna Mandala

M-am sfătuit cu Miha și ea mi-a recomandat Vopsirea în 2 pași.

Inițial mi s-a părut că ar fi prea mult și prea obositor procesul. Apoi m-am gândit mai bine și mi-am făcut un plan mai comod.

Într-o seară mi-am spălat bine părul, l-am uscat și am aplicat henna arămiu. La ora 20:00 eram cu henna pe păr. Am urmărit vreo trei episoade pe Netflix și apoi mi-am spălat părul.

Dupa pasul 1 - vopsirea cu Henna Mandala Arămiu a părului brunet cu fire albe

După pasul 1 – vopsirea părului cu Henna Mandala Arămiu

Pentru că, lucrez de acasă a doua zi în pauza de prânz, mi-am permis sa aplic si indigo pe păr. Am stat cu ea 3 ore și jumătate, până după job. De data asta nu am uitat nici să pun un praf de sare peste praful de henna in cană și nici să îmi pun folie de aluminiu peste cea de plastic, ca să se mențină mai bine căldura. Personal, îmi pun mereu și o căciulă  că să nu mă sperii de mine prin casă.

Dupa pasul 2 - vopsirea cu Henna Mandala Indigo a părului brunet cu fire albe

După pasul 2 – vopsirea părului cu Henna Mandala Indigo

Rezultatele: nici un fir de păr alb, părul este negru și strălucitor iar. Tot părul! Să vă mai zic că după apa de mare stă frumos în șuvițe crețe bine definite?!”

 

Ai nevoie de ajutor în alegerea culorii? Nu ezita și scrie-ne pe e-mail la suport@hennaromania.ro sau pe whatsapp la nr. 0724932310.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa ta de email în căsuța de mai jos: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *