Prelucrarea Datelor

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

S.C. Mandala Body Art SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai si expedierea produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor strict administrative si comerciale (ex. pentru confirmarea comenzilor, pentru livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor). S.C. Mandala Body Art SRL este operator inregistrat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal la ANSPDCP cu notificarea nr. 28559.

Prin completarea formularului de comanda/contact de pe site declarati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dv. personale.

Orice utilizator al site-ului poate opta ca datele sale personale sa fie sterse din baza noastra de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.

Nu ne asumam raspunderea pentru problemele aparute din cauza erorilor de software sau defectiunilor serverului, acesta fiind administrat de firma de hosting.