Transport și livrare

 

  • La nivel național livrarea se face prin curier (GLS și Fan Curier), transportul costă 14 lei indiferent de localitate și se efectuează în 24-48 de ore de la predarea coletului către curier.

Comenzile de peste 175 lei beneficiază de transport gratuit.

Coletele sunt predate către curier zilnic, după cum urmează:

  • Comenzile efectuate până la ora 13 sunt predate către curier în aceeași zi iar cele efectuate după ora 13 sunt predate către curier în următoarea zi lucrătoare.
  • Comenzile efectuate vineri până la ora 13 sunt predate către curier în aceeași zi iar cele efectuate vineri după ora 13 cât și în week-end sunt predate către curier luni.

Programul de lucru în care curierul livrează coletele către clienți este luni-vineri între 9-17, exceptând zilele libere naționale. 

La cerere, comenzile pot fi expediate și prin Poștă Română cu aceleași costuri că și prin curier, cu livrare în 3-4 zile lucrătoare de la predarea coletului către oficiul poștal. Coletul se ridică de la poștă în urmă primirii unui aviz prin prezentarea cărții de identitate care trebuie să corespundă cu numele destinatarului coletului. Dacă nu primiți acest aviz în cutia poștală după 3-4 zile puteți merge la poștă să verificați sosirea acestuia.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pachetele deteriorate în timpul transportului. 

Plata

Plata se face ramburs de către client către curier la livrarea/primirea produselor (contravaloare produse + transport) sau prin card bancar prin platforma de plata securizată mobilpay.

Plata se poate face și prin transfer bancar, pentru această opțiune va rugăm să ne contactați pe e-mail sau telefonic. În acest caz, comandă expediată după primirea confirmării plății.

Ne rezervăm dreptul că plata să fie făcută în avans de persoanele care nu au onorat comenzile anterioare (pentru a evita prejudicile aduse societății noastre deoarece în cazurile de refuz de primire a coletului de către client costul transportului tur+retur este achitat de societatea noastră).