Transport si livrare

 

Produsele sunt livrate prin curier atat in Bucuresti cat si pe intreg teritoriul Romaniei. 

  • In Bucuresti si in localitatile limitrofe (Otopeni, Pipera, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu) livrarea se face prin curier (Bookurier), transportul costa 10 lei si se efectueaza in 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier.
  • La nivel national livrarea se face prin curier (GLS), transportul costa 14 lei indiferent de localitate si se efectueaza in 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier.

Coletele sunt predate catre curier zilnic, dupa cum urmeaza:

  • Comenzile efectuate pana la ora 14 sunt predate catre curier in aceeasi zi iar cele efectuate dupa ora 14 sunt predate catre curier in urmatoarea zi lucratoare.
  • Comenzile efectuate vineri pana la ora 14 sunt predate catre curier in aceeasi zi iar cele efectuate vineri dupa ora 14 cat si in week-end sunt predate catre curier luni.

Programul de lucru in care curierul livreaza coletele catre clienti este luni-vineri intre 9-17, exceptand zilele libere nationale. 

La cerere, comenzile pot fi expediate si prin Posta Romana cu aceleasi costuri ca si prin curier, cu livrare in 3-4 zile lucratoare de la predarea coletului catre oficiul postal. Coletul se ridica de la posta in urma primirii unui aviz prin prezentarea cartii de identitate care trebuie sa corespunda cu numele destinatarului coletului. Daca nu primiti acest aviz in cutia postala dupa 3-4 zile puteti merge la posta sa verificati sosirea acestuia.

Nu ne asumam raspunderea pentru pachetele deteriorate in timpul transportului. 

Plata

Plata se face ramburs de catre client catre curier la livrarea/primirea produselor (contravaloare produse + transport) sau prin card bancar prin platforma de plata securizata mobilpay.

Plata se poate face si prin transfer bancar, pentru aceasta optiune va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic. In acest caz, comanda expediata dupa primirea confirmarii platii.

Ne rezervam dreptul ca plata sa fie facuta in avans de persoanele care nu au onorat comenzile anterioare (pentru a evita prejudicile aduse societatii noastre deoarece in cazurile de refuz de primire a coletului de catre client costul transportului tur+retur este achitat de societatea noastra).