Par vopsit in 2 pasi cu Henna Mandala

Vopsire în 2 pași cu Henna Mandala

 Vopsire în 2 pași cu Henna Mandala

Vopsirea părului cu henna în 2 pași este potrivită atunci când firele albe se înmulțesc și aplicarea directă a culorii nu mai aduce rezultate satisfăcătoare. Prin vopsirea în 2 pași a părului se obține o acoperire mai bună și o culoare mai uniformă.

Se practică pentru a obține o culoare închisă (de la șaten/castaniu la negru) și nu este potrivită pentru culorile deschise.

Presupune 2 vopsiri una după alta sau de pe o zi pe alta, prima cu  Henna Mandala Aramiu folosită ca bază de aplicare și a doua cu o nuanță care conține indigo, cum ar fi nuanța de Castaniu preferată, Negru sau pudra Indigo pentru cea mai închisă culoare. 

Click pe pozele de mai jos pentru mai multe detalii.

 

Poze înainte și după vopsirea părului în 2 pași cu Henna Mandala:

1.Alina G. a folosit pachetul Vopsirea naturală a părului alb în 2 pași – pentru culori închise pentru a-și vopsi părul alb. A aplicat mai întâi Henna Mandala Arămiu și apoi Henna Mandala Castaniu Închis.

2. Delia și-a vopsit părul în 2 pași, mai întâi cu Henna Mandala Arămiu pe rădăcini, apoi Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu pe tot părul.

3. Oana și-a vopsit părul în 2 pași, întâi cu Henna Mandala Arămiu, firele albe devenind arămii, apoi cu Henna Mandala Castaniu Mediu, culoarea devenind uniformă.

4. Alexandra s-a vopsit cu Henna Mandala in 1 pasi. A folosit intai Henna Mandala Aramiu pe care l-a lasat sa actioneze o oră ca baza pentru acoperirea firelor albe, apoi a folosit Henna Mandala Negru cu timp de acționare de 2 ore.

5. Maria și-a vopsit părul alb grizonat în 2 pași. La pasul 1 a folosit Henna Mandala Arămiu pe care a lăsat-o să acționeze o oră. A clătit cu apă și a uscat părul. Apoi la pasul 2 a folosit Henna Mandala Castaniu Mediu pe care a lăsat-o să acționeze o oră jumătate.

6. Ilinca C. s-a vopsit cu Henna Mandala în 2 pași pe păr șaten cu rădăcini albe. La pasul 1 s-a vopsit cu Henna Mandala Arămiu iar la pasul 2 s-a vopsit cu Henna Mandala Indigo pentru a obtine o culoare cât mai închisă.

7. Rodica G. s-a vopsit cu Henna Mandala în 2 pași pe păr negru natural cu fire albe. La pasul 1 s-a vopsit cu Henna Mandala Arămiu iar la pasul 2 s-a vopsit cu Henna Mandala Indigo pentru a obține o culoare cât mai închisă.