Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis și Castaniu Auriu

Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis și Castaniu Auriu

Multe persoane ar dori să folosească henna pentru vopsirea naturală a părului însă, de multe ori, nu știu ce nuanță să aleagă pentru a obține culoarea dorită. De fiecare dată când ni se cere părerea, ne bucurăm să răspundem cât mai detaliat pentru fiecare situație în parte. 

Am avut ocazia să o sfătuim pe Delia să își aleagă culorile și procedura potrivită pentru a-și vopsi părul în mod natural cu Henna Mandala. Ea are un păr cu fir gros, natural închis la culoare cu destule fire albe încăpățânate. Pe o porțiune destul de mare a părului culoarea era mai deschisă deoarece se vopsise cu câteva luni în urmă cu o vopsea chimică fără amoniac.

Și-a dorit ca:

 • firele albe să fie acoperite
 • să obțină o culoare mai deschisă decât culoarea ei naturală
 • culoarea obținută  să fie cât mai omogenă având în vedere combinația dificilă a elementelor diferite (rădăcini închise cu fire albe  și păr vopsit mai deschis).

  Pasul 1

  I-am sugerat ca pe rădăcinile cu firele albe să folosească mai întâi Henna Mandala Arămiu pentru a spori șansele ca culoarea să prindă cât mai bine pe părul alb.

  Pasul 2

  Am sfătuit-o să aplice pe tot părul, rădăcini și lungime, un amestec aproape egal de Henna Mandala Castaniu Auriu (pentru a menține o culoare deschisă) și Henna Mandala Castaniu Deschis (deoarece conține planta indigo – indigofera tinctoria – care prinde mai bine pe firele albe vopsite deja cu arămiu – henna pură). La această mască a adăugat și puțin balsam de păr pentru o compoziție mai cremoasă.

Pungi henna mandala aramiu, castaniu deschis, castaniu auriu

Culorile folosite: Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis, Castaniu Auriu

Am rugat-o să povestească cu cuvintele ei experiența avută și îi mulțumim mult pentru acest lucru și pentru multele poze cu care și-a documentat experiența.

Delia:

“A fost ca o reîntoarcere la marea dragoste.

Cu mulți ani în urmă foloseam regulat henna mandala și îmi plăcea tare mult. În special textura părului după ce o foloseam.

În fine, din diverse motive, printre care distanța fizică, am avut o perioada de pauză și recent am avut ocazia să revin.

Parul inainte de vopsire cu Henna Mandala

Înainte de vopsire cu Henna Mandala

Mihaela m-a sfătuit și îndrumat cu alegerea și combinarea culorilor. Am încercat vopsirea în doi pași sau două etape, deoarece am fire albe cam încăpățânate.

Am spălat și uscat părul, apoi am aplicat arămiu pe rădăcinile crescute, am așteptat 2,5 ore și am spălat cu apă și uscat.

Henna Mandala pudra si pasta

Pudra henna și pasta Henna Mandala după adăugarea apei

radacini albe vopsite cu henna mandala aramiu

După vopsirea rădăcinilor cu Henna Mandala Arămiu

Am aplicat apoi o combinație în părți aproape egale de castaniu auriu (4 linguri) și castaniu deschis (3linguri). Am aplicat mai întâi pe rădăcini și apoi pe tot părul adăugând o lingură de balsam de la Henna mandala cu migdale și șofran. Am așteptat alte 2,5h și am spălat și uscat.

Pasta Henna Mandala Castaniu Auriu si Castaniu Deschis aplicata pe par

Henna Mandala Castaniu Auriu + Castaniu Deschis – pasta inainte si dupa aplicare pe păr

Rezultatul este mai mult decât mulțumitor, părul are o strălucire și vitalitate pe care nu le prea mai avea în ultimul timp și mai ales pielea capului este fericită.  

 
Par vopsit cu Henna Mandala Castaniu Deschis si Castaniu Auriu

A doua zi după vopsirea părului cu Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu

păr după henna mandala

După vopsire

Acum continui să mă spăl cu șamponul Henna mandala cu henna și tulsi care este super, lasă părul super curat și mătăsos, un păr adevărat sănătos și îngrijit.”

Par vopsit cu vopsea naturala Henna Mandala Castaniu Auriu si Castaniu Deschis

La câteva zile după vopsirea cu Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu

Ce părere ai despre experiența Deliei?

Ai nevoie de ajutor în alegerea culorii? Nu mai ezita și scrie-ne pe e-mail la suport@hennaromania.ro sau pe whatsapp la nr. 0724932310.

 

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa ta de email în căsuța de mai jos: 

 

4 de comentarii despre “Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis și Castaniu Auriu

 1. Wow, sunt mulțumită! Firele de par albe acoperite 100%, reflexii faine la lumina zilei și nu ai teama ca-ți arzi parul. Trebuie sa urmezi instrucțiunile. Ma uit în oglinda și am impresia ca am ieșit de la coafor.

  1. Buna ziua! Depinde la ce culoare va referiti. Culorile deschise care nu contin planta indigo (indigofera tinctoria) – verificati la ingredientte, pot fi pastrate la congelator sub forma de pasta pana la urmatoarea vopsire. Insa culorile inchise care contin indigo nu se congeleaza si trebuie aruncate daca v-au ramas dupa preparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *