Experiența Irinei cu Henna Mandala Negru

 

Irina și-a vopsit pentru prima dată părul cu henna și ne-a povestit despre experiența ei cu Henna Mandala Negru. Ne bucurăm că am putut să îi fim alături și să o îndrumăm. Ne-a scris pe email si pe Facebook messenger, ne-a spus cum este părul ei, ce își dorește să obțină si așa am putut să ii facem câteva recomandări.

Își dorea o culoare închisă, un brunet, însă având destul de mult păr alb la rădăcină, se temea să nu obțină o culoare nedorită. Am asigurat-o că este imposibil să iasă portocalie dacă folosește Henna Mandala Negru. Am îndemnat-o să încerce mai întâi să aplice negru simplu sau cu henna gloss. Să mai facă încă o aplicare dacă consideră că culoarea nu s-a închis suficient. Am lăsat ca rezervă varianta mai complexă de vopsire în 2 pași a părului alb pentru culori închise. Aceasta presupune vopsirea mai întîi cu Arămiu și apoi cu culoarea închisă aleasă. 

A fost foarte drăguță să ne trimită poze cu rezultatele obținute pentru a ajuta și alte persoane aflate în situația ei și câteva cuvinte despre experiența ei, pentru care îi  mulțumim.

Bună ziua,

Am promis că revin cu un review și acum a venit momentul pentru că tocmai ce mi-am scos din păr a doua tură de henna 😊.

Deși nu acoperă 100% firele albe, ale mele fiind de un alb strălucitor care bate puțin spre argintiu, sunt mulțumită de rezultat după a doua aplicare. Firele albe care sunt foarte multe au căpătat o nuanță gri închis, care reflectă lumina plăcut, iar când părul crește, linia dintre părul vopsit și cel nevopsit nu este atât de contrastantă și urâtă. Pentru mine este alegerea perfectă, chiar dacă nu iese negru ci un gri mai închis, așa cum îmi doream, de fapt.

Părul meu natural este șaten închis, aproape negru. Procedeul nu este unul foarte complicat sau așa mi se pare mie. Am turnat 100 grame pudră într-un vas yena, am încălzit apa până la 50 de grade (am măsurat cu termometrul), treptat am adăugat apă peste pudră până am obținut o pastă ca o smântână groasă. Am întins un cearșaf vechi pe jos și mi-am pus la îndemână folia alimentară pentru împachetarea finală.

Pe părul curat am aplicat henna procedând la fel ca în cazul vopselei chimice. Se întinde ceva mai greu pentru că părul e mai greu de manevrat odată ce pasta e în el dar… nu e imposibil. Mi-am învelit capul în folie, am tras o căciulă peste și am pus un rând de șervețele la ceafă pentru că pe acolo se mai scurgea câte o picătură din pasta cu henna.

Am făcut treburi timp de 3 ore apoi mi-am clătit părul, relativ ușor. De două ori mi-am pus balsam în păr și am clătit până a ieșit limpede. Nu cred ca a durat mai mult de 15 minute în total. Am șters apoi cu prosopul părul și l-am scuturat bine să iasă toate resturile de henna din păr. Mai e mirosul care nu e tocmai oribil, miroase a iarba rumegată și durează până la a doua spălare.

Voi reveni curând cu o nouă comandă. Mai jos aveți și dovezile foto.”

par brunet cu radacini albe nevopsite

La prima aplicare am folosit negru pe rădăcină și incolor amestecat cu balsam până la vârfuri.
par brunet vopsit cu henna mandala negru

La a doua aplicare am folosit negru pe tot părul, balsam doar la clătire.

Ce părere ai despre experiența Irinei?

Ai nevoie de ajutor în alegerea culorii? Nu ezita și scrie-ne pe e-mail la suport@hennaromania.ro sau pe whatsapp la nr. 0724932310.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa ta de email în căsuța de mai jos: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *