Experiența Mihaelei cu Henna Mandala Blond și Castaniu Deschis

Îi mulțumim Mihaelei pentru ca a avut încredere să folosească produsele Henna Mandala. Ne bucurăm că a avut dorința să încerce mai multe culori până să găsească culoarea potrivită pentru ea. Și în acelați timp ne onorează că a ales să împartă și cu ceilalți experiența ei, pe care o puteți citi mai jos:

“În urma tratamentului de chimioterapie, părul mi-a căzut și a crescut aproape alb. Deși culoarea părului natural era frumoasă și inedită, nu m-am putut obișnui cu ea, așa că am ales să mă vopsesc. Având în vedere că în urmă experiențelor neplăcute legate de sănătate am fost nevoită să mă feresc de tot ce înseamnă chimicale, singura variantă sănătoasă de a vopsi părul a fost cea cu henna. 

par alb in urma chimioterapiei vopsit cu henna mandala

Am căutat îndelung vopsele pe bază de henna, am citit experiențe, am comparat substanțele conținute de acestea și în final m-am oprit la Henna Mandala. De ce? Pentru că vopselele sunt 100% naturale, pentru că au produse de îngrijire serioase, pentru că pe site sunt prezentate experiențe și poze cu înainte și după din care să tragi o concluzie realistă de ce ar ieși pe părul tău, pentru că doamna care răspunde pe whatsapp are o răbdare și o amabilitate rară și explică cu lux de amănunte la orice întrebare, pentru că pachetele vin repede.

De vopsit m-am vopsit așa:

Prima dată am încercat Henna Mandala blond pentru 30 minute. A ieșit interesant, dar nu suficient de mulțumitor.

par alb in urma chmioterapiei vopsit natural cu Henna Mandala Blond

Am achiziționat apoi Henna Mandala castaniu deschis. A ieșit o culoare frumoasă ca cea din poză. Am stat cu vopseaua 3 ore. Acum sunt mulțumită de culoare. Părul are ținută, volum, lucește, chiar dacă părul crescut după tratament era aspru și fără luciu.

După două săptămâni m-am vopsit din nou cu castaniu deschis deoarece îmi crescuseră rădăcinile. Mă declar mulțumită de experiență. A ieșit mai bine decât m-am așteptat. Am sentimentul că părul îmi crește mai repede. Vopseaua nu miroase urât – mă duce cu gândul la spanac uscat, e ok, în orice caz nu e mirosul toxic de la cele chimice. De făcut mizerie în baie nu am făcut, am reușit să las totul curat în urmă mea.

par vopsit dupa chimioterapie cu Henna Mandala Castaniu Deschis

Nu am nici o nemulțumire legată de noul meu mod de a mă vopsi, ba chiar îl recomand la cunoștințe. Pentru persoanele care sunt în dubii dacă să încerce sau nu le-aș spune că și eu mi-am muncit sufletul câteva luni cu întrebări – “dacă să încerc sau nu?”, ” cine știe ce o sa îmi iasă în cap?”, “cum o mai dau jos după dacă nu îmi place?”, le-aș spune să încerce. E nevoie de documentare, clar, pentru un rezultat bun, dar pe urmă lucrurile merg ușor și bine. Mulțumesc Henna Mandala pentru produse și sfaturi și să rămâneți pe piață cât de mult că avem nevoie de dvs! :)”

Ce părere ai despre experiența Mihaelei?

Ai nevoie de ajutor în alegerea culorii? Nu ezita și scrie-ne pe e-mail la suport@hennaromania.ro sau pe whatsapp la nr. 0724932310.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa ta de email în căsuța de mai jos: 

2 de comentarii despre “Experiența Mihaelei cu Henna Mandala Blond și Castaniu Deschis

 1. Bună ziua!
  Mă numesc Ileana, părul meu este 90 % alb și mă vopsesc de foarte mulți ani cu vopsele chimice.Deja, am ajuns să mă vopsesc la 22-25 de zile, când deja, se văd firele albe de păr.
  Culorea părului meu este castaniu închis și ceea ce aș dori să știu este dacă firele albe care sunt pe tot scalpul, vor prinde culoarea și cam câ timp rezistă pe păr această vopsea Henna Mandala.
  Am auzit, de la persoane care s-au vopsit cu Henna că după vopsire cu această vopsea, dacă dorești apoi să te vopsești cu alte tipuri de vopsele, acelea nu mai prind pe păr!

  1. Buna ziua! Pentru o acoperire optima a firelor albe va trebui sa faceti o vopsire in 2 pasi, si anume sa vopsiti parul intai cu Henna Mandala Aramiu https://www.hennaromania.ro/produs/vopsea-de-par-naturala/vopsea-de-par-naturala-aramiu-henna-mandala/ , apoi cu Henna Mandala Castaniu Inchis https://www.hennaromania.ro/produs/vopsea-de-par-naturala/vopsea-de-par-naturala-castaniu-inchis-henna-mandala/ .
   Aramiul este folosit in acest caz ca o baza pe care va prinde mult mai bine si va rezista mai mult culoarea inchisa. Aramiul il puteti tine mai putin (incercati cu o ora) iar culoarea inchisa 2-3 ore. Procedura poate fi facuta una dupa alta sau de pe o zi pe alta. Clatiti doar cu apa intre vopsiri si la final cu apa sau va puteti folosi de un balsam pentru a masa scalpul si descurca parul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *