Experiența Lorenei cu Henna Mandala Blond

Din categoria vopsirilor foarte diverse cu Henna Mandala mai jos puteți citi experiența Lorenei cu Henna Mandala Blond . Ea a ales un timp de acționare mai lung (de 1 oră și 20 de minute) pe un păr vopsit roșcat și natural șaten închis.

Dacă ai un păr blond sau deschis la culoare și folosești un timp scurt de acționare vei obține nuanțe de blond deschis. Pe un păr mai închis sau chiar roșcat o poți folosi și ca mai jos:

Buna ziua. Va scriu să vă împărtășesc experiența mea de vopsire cu Henna Mandala Blond. Am achiziționat vopseaua din magazinul partener din Arad, găsit listat pe siteul dumneavoastră. Încă de la deschiderea pachetului, am fost plăcut surprinsa de calitatea mânușilor incluse, de prezenta caștii de dus si de instrucțiunile detaliate. Sunt o persoana pentru care calitatea ambalajului cântărește destul de mult la orice produs și pot spune ca am fost impresionată.

La partea de aplicare, m-a încântat consistenta fluidă și cremoasă a culorii și modalitatea ușoară de aplicare. M-am vopsit cu blond pe un păr vopsit ultima dată în aprilie cu henna roșcat (simplu, de la altă firma). Poza cu “înainte” datează din acea zi. Părul meu natural este șaten închis, uneori mai deschis vara, și nevopsit chimic. Fiindcă a crescut vizibil din aprilie, am hotărât sa încerc o noua colorare și în blond de data aceasta. Provocarea era de a obține cât de cât o nuanță vizibilă (pe un păr închis ca al meu) și uniformă (peste rădăcini șatene și lungime în nuanța de roșcat mahon).

Am lăsat timp de acționare de aproximativ 1 ora si 20 de minute, dorind o colorare cat mai vizibilă, cum spuneam, fără a mă deranja virarea nuanței spre roșcat. Evident că nu mă așteptam la obținerea unei culori deschise sau aurii dar rezultatul mi-a întrecut așteptările, în sensul unui roșcat plin, bogat, cu tente luminoase, calde. Părul se simte, cum anticipam în urma aplicării hennei, strălucitor, mătăsos, plin de volum. Sunt foarte mulțumită de experiență și de rezultat! Cred că formula Henna Mandala este cea mai bună dintre toate mărcile încercate pana acum de mine. Voi urmări stabilizarea și definitivarea culorii, dar pot spune că este ceea ce mi-am dorit. Nu am fost dezamăgita în nici un fel, voi reveni cu siguranță la această marcă, este calitatea pe care o doresc pentru parul meu.

Lorena S.

PS  Mirosul subtil de ierburi și de cafea arabica a fost delicios! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *