Experiența Brândușei cu Henna Mandala Blond

Experiența Brândușei cu Henna Mandala Blond

Ne bucurăm când ni se cere ajutorul în alegerea unei culori pentru că astfel cresc șansele pentru un rezultat cât mai apropiat de ceea ce își dorește persoană respectivă. Un schimb de e-mailuri, eventual o poză cu culoarea părului trimisă înainte pe e-mail și detalii despre ceea ce doriți sunt lucruri simple care pot face diferența.

ÎI mulțumim Brandusei că a apelat și a avut încredere în noi, că a trimis poze și a scris despre experiență ei (și sperăm să ne țină la curent și cu următoarele aplicări), pe care o puteți citi în continuare:

“Iar acum procesul pe scurt 🙂 

Pe părul cu rădăcini albe (80%) crescute vreo 3 cm iar restul părului colorat blond arămiu cu o vopsea pe bază de henna (Color&Soin) am încercat Henna Mandala blond. Am testat inițial o șuviță.

Vopsitul în sine este foarte simplu, am respectat consistența după tutorialul video de pe site. Nu am folosit ziare, plastice (pe jos), și nici cremă (în jurul feței), doar mănuși, pentru a întinde mai bine vopsea. Nu a curs nicio picătură pe nicăieri. A fost o experiență ca oricare alta. Mirosul este discret, de iarbă, de ceai. Cine se plânge de asta… să fim serioși, amoniacul duhnește în comparație…

După cum se vede și din poze, a ieșit o culoare discretă, frumoasă, mai spre auriu. Deși din câte văzusem prin poze pe site blondul rămânea mai degrabă cenușiu, deocamdată, imediat după vopsire, are o tentă aurie. Am respectat sfaturile Mihaelei, căreia îi mulțumesc, și am stat doar 15 minute cu vopseaua pe păr. Mai puțin decât la o vopsea chimică. 

Nuanța de la rădăcină este în armonie cu cea de pe lungime, unde nu am pus vopsea, de teamă să nu întărească nuanța arămie. Părul arată acum ca și când ar fi făcut șuvițe. Pe părul alb este o nuanță blond. Negrul însă… asta e, nu avea cum să fie colorat. Nu arată însă deloc rău pentru posibilitățile mele (80% păr alb). Nu știu cum va fi pe viitor diferența dintre partea din față unde e mai alb părul și cea din spate, din zona cefei, unde a rămas mai mult negru. 

De spălat, s-a spălat foarte ușor. Având părul aspru, am folosit balsam pe lungime, căci oricum nu vopsisem lungimea. Fără mizerie, fără probleme. Nu îmi miroase părul nici a iarbă, nici a ceai.  

Am folosit aproape jumătate de plic doar pentru rădăcini (cam crescute, ce-i drept), ca să fiu sigură că îmi ajunge. Și a fost la fix! Acum voi rămâne încă vreo 2-3 luni pe acest blond. Dacă nu îmi place cum se va vedea diferența când va mai crește, voi trece la arămiu și revin cu povestea.”

Henna Mandala Blond poate fi găsit în secțiunea Magazin.

Dacă ai nevoie de îndrumare, scrie-ne un e-mail la adresa suport@hennaromania.ro și îți răspundem cu drag. Dacă atașezi și o poză cu culoarea actuală și o alta cu culoarea pe care o dorești, ne ajuți să îți răspundem cât mai concret și personalizat.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa de email în căsuța de mai jos: 

One thought on “Experiența Brândușei cu Henna Mandala Blond

  1. Folosesc Henna Mandala Aramiu Mixt si Castaniu Inchis in proportii egale preparata si aplicata conform instructiunilor, pe un par cu 80% fire albe, cu rezultate deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *