Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu

 

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Auriu, Castaniu Deschis, Castaniu Cenușiu, Castaniu Mediu și Castaniu Închis

 

Femeie cu par castaniu natural

De-a lungul timpului am fost întrebați adeseori despre diferențele dintre nuanțele de castaniu Henna Mandala. Ne-am gândit să rezumăm observațiile noastre referitoare la aceste culori pentru a va face mai ușoară alegerea culorii potrivite.

Înainte de toate trebuie să ținem cont de câteva caracteristici specifice vopsitului părului cu henna:

 1. culoarea de la care plecăm se combină cu culoarea aplicată
 2. pe păr deschis chimic/decolorat culorile rezultate tind să fie mai deschise și cu reflexe aramii-roșcate
 3. pe părul alb culorile ies mai deschise decât pe un păr închis
 4. henna și plantele ayurvedice nu deschid culoarea părului

 

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Auriu

Henna Mandala Castaniu Auriu este cea mai deschisă dintre castanii, deoarece nu conține planta indigofera tinctoria, responsabilă de închiderea culorii.

Pe un păr mai deschis, spre blond sau deschis chimic sau pe păr alb am culoarea finală poate căpăta reflexe de blond închis – arămiu.

Par inainte si dupa vopsire cu Henna Mandala Castaniu Auriu

Aplicând castaniu auriu pe un păr șaten mediu, culoarea finală se apropie de ciocolatiu.

Par inainte si dupa vopsirea cu Henna Mandala Castaniu Auriu

Următoarele nuanțe de șaten/ castaniu pot fi obținute din combinarea hennei cu indigo (planta indigofera tinctoria) alături de câteva plante medicinale ayurvedice. Procentul de indigo din compoziția fiecărei culori de castaniu este mai mare pe măsură ce culoarea este mai închisă. Astfel, castaniu deschis conține cea mai mică cantitate de indigo în timp ce negru conține cea mai mare cantitate de indigo pentru a produce cea mai închisă culoare.

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Deschis

Henna Mandala Castaniu Deschis este mai închisă decât castaniu auriu, această conținând planta indigofera tinctoria,  în procent mai mic față de castaniu mediu sau închis. Și aici contează foarte mult culoarea de la care se pleacă.

Aplicată pe un șaten mai deschis sau o culoare mai deschisă pot exista și ușoare reflexe roșcate acaju. Aplicată pe culori medii sau închise și culoarea va fi mai închisă și fără reflexe arămii-roșcate.

Par inainte si dupa vopsire cu Henna Mandala Castaniu Deschis

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Cenușiu

Henna Mandala Castaniu Cenușiu este doar cu puțin mai închisă decât castaniu deschis și are o tentă cenușie. 

Inainte/dupa Henna Mandala Castaniu Cenusiu pe par saten cu fire albe

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Mediu

Henna Mandala Castaniu Mediu este o culoare intermediară între castaniu deschis și închis. Acoperă foarte bine părul alb, părul șaten sau deschis, nu are reflexe roșcate. Pe par șaten se obține o culoare mai închisă, în timp ce pe păr grizonat se obține o culoare ușor mai deschisă. 

Par vopsit cu Henna Mandala Castaniu Mediu

Păr vopsit cu Henna Mandala Castaniu Mediu

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Închis

Henna Mandala Castaniu Închis este ultima și cea mai închisă dintre castanii, potrivită pentru persoanele care doresc să își mențină o culoare închisă, fără a fi cel mai închis brunet.

Par inainte si dupa vopsire cu Henna Mandala Castaniu Inchis

 

Se pot combina între ele ?

Sigur! Toate nuanțele Henna Mandala de castaniu se pot combina între ele, de exemplu castaniu auriu + castaniu deschis sunt o combinație des folosită sau castaniu deschis + castaniu mediu sau castaniu închis.

Par inainte si dupa vopsire cu Henna Mandala Castaniu Auriu combinat cu Castaniu Deschis

Par vopsit cu Henna Mandala Castaniu Deschis combinat cu Castaniu Inchis

De asemenea, orice nuanță de castaniu Henna Mandala se poate combina și cu celelalte nuanțe Henna Mandala cum sunt blond, arămiu sau roșu pentru un castaniu cu reflexe aramii, roșcate sau acaju.

Castaniu Deschis/Mediu/Închis Henna Mandala + Arămiu/ Roșu =  Nuanțe de Castaniu Roșcat / Acaju

Un alt mod de a ne personaliza culoarea este folosirea pudrei amla și pudrei indigo.

Pudra amla 

Poate fi adăugată la culoarea dorită pentru a spori efectul de tratare a părului, deoarece stimulează creșterea părului și previne albirea prematură. Pe lângă aceste beneficii, mai are și niște caracteristici practice, și anume, conferă volum părului și atenuează reflexele roșcate.

Par vopsit cu Henna Mandala Castaniu Auriu si Amla

Unele persoanele care folosesc henna de mult timp pot observa că părul este mai moale, nu aspru, însă pierde din volum și poate fi mai greu de aranjat. Adăugarea de pudră amla la culoarea dorită conferă un volum vizibil părului, care pare mai des și se așează mai bine.

Celălalt avantaj este că putem adăuga pudra de amla la culoarea folosită dacă dorim să temperăm reflexele roșcate. De exemplu, în acest scop poate fi adăugată la castaniu auriu sau la castaniu deschis sau la blond sau chiar la culorile roșcate dacă dorim să le mai temperăm.

Pudra indigo 

Poate fi adăugată la culoarea dorită dacă vrem să o mai închidem puțin și următoarea culoare este prea închisă pentru noi.  De exemplu, o putem adăuga la castaniu auriu, castaniu deschis sau mediu dacă vrem să le mai închidem puțin.

Ne putem crea propria culoare în nuanțe de șaten-castaniu, combinând în diverse procente:

 • arămiu (henna pură) + indigo (pentru închiderea culorii) sau
 • arămiu + indigo  (pentru închiderea culorii) + amla (pentru atenuarea reflexelor roșcate,). În acest caz, se folosește o cantitate mică de pudră amla care se prepară sub formă de pastă și se adaugă la pasta deja preparata de arămiu și indigo. Amla conține multă vitamina C care, fiind acidă, poate afecta capacitatea de colorare a pudrei indigo.

O altă utilizare standard a pudrei indigo este vopsirea părului în 2 pași pentru a obține culoarea neagră, indiferent de culoarea părului pe care o aplicăm dar mai ales pe păr alb. Și anume, se folosește mai întâi Arămiu (henna pură), se lasă să acționeze, se spală și se usucă părul apoi se aplică pudra indigo care se lasă să acționeze normal. Va rezulta un negru intens și strălucitor care rezistă mult mai mult pe păr în această formulă deoarece prinde mult mai bine pe părul vopsit cu henna decât direct pe firul de păr.

Par radacini albe vopsite cu Henna Mandala

Exemplu, vopsirea părului în 2 pași, în acest caz mai întâi cu Henna Mandala Arămiu, apoi cu Castaniu Închis

Întreținerea culorilor

Pentru întreținerea culorilor poți alege unul din șampoanele Henna Mandala care sunt blânde și prelungesc rezistența culorii și strălucirea părului. Poți alege în funcție de tipul părului. Multe persoane care l-au folosit ne-au spus că după folosire părul părea că ar fi din nou proaspăt vopsit, culoarea redevenind intensă și părul lucios.

Sampoane Henna Mandala

Folosind henna și plantele ayurvedice lucrurile nu sunt foarte stricte ceea ce înseamnă că nu putem greși dacă avem niște noțiuni de bază . Trebuie să avem deschidere să experimentăm puțin până obținem culoarea potrivită pentru noi. Apoi aplicarea și întreținerea părului vopsit cu henna vor fi mult mai ușoare.

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Poți consulta și galeria foto cu poze înainte și după Henna Mandala pentru mai multă inspirație.

Dacă ai nevoie de îndrumare, scrie-ne un e-mail la adresa suport@hennaromania.ro și îți răspundem cu drag. Dacă atașezi și o poză cu culoarea actuală și o alta cu culoarea pe care o dorești, ne ajuți să îți răspundem cât mai concret și personalizat.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa de email în căsuța de mai jos: 

26 de comentarii despre “Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu

 1. Buna ziua,
  Eu am parul original castaniu,oarecum culoarea castanei.Folosesc henna mandala ba,castaniu deschis,ba castaniu inchis sau combinat cu negru.Va rog spuneti-mi cum sa reusesc sa nu mai iasa la vopsit radacinile spre roscat.Cum folosim pudra de amala sau indigo?Am citit ca,ea atenueaza reflexele roscate,dar in alta parte scrie ca de culoare rosie si nu se foloseste in henna ce contine indigo.Ce nuante din henna mandala contine indigo?chiar daca am pus la ultima vopsire negru majoritar si putin castaniu deschis,parul bate spre roscat destul de mult.As vrea sa rezulte un ciocolatiu inchis,ca aceasta ma prinde bine la fata si sa nu mai apara radacinile portocaliu roscat.Ati putea sa ma ajutati?
  Cu multumire Oana TM.

  1. Buna ziua,
   Radacinile sunt roscate la aplicare sau dupa ce trece mai mult timp de la aplicare si incepe sa se duca culoarea? Daca folositi frecvent Henna Mandala este indicat ca la cresterea radacinilor sa le vopsiti doar pe acestea sau sa lasati pasta sa actioneze pe radacini mult mai mult decat pe lungimea parului pentru a iesi o culoare omogena.
   Din feedback-ul primit, exista doamne care orice ar face parul are tendinta sa li se deschida in timp inspre nuante de rosu chiar daca folosesc negru.
   In afara de Castaniu Auriu, celelalte nuante de castaniu Henna Mandala contin indigo (indigofera tinctoria), respectiv Castaniu Deschis, Mediu, Inchis si Negru, cantitatea de indigo din compozitie crescand treptat pe masura ce culoarea este mai inchisa.
   Daca parul are tendinta sa capete reflexe de roscat in cazul dv. v-as recomanda sa nu mai folositi Castaniu Deschis, eventual sa il inlocuiti cu Castaniu Mediu.
   Pudra amla poate ajuta indigo sa prinda mai bine insa trebuie amestecata separat cu apa calda. De asemenea, si celelalte pudre (indigo, henna) se amesteca separat cu apa pana la obtinerea pastei si se combina impreuna sub aceasta forma:
   asta amla + pasta indigo + pasta henna sau
   pasta amla + pasta culoare Henna Mandala care contine henna + indigo (Castaniu Deschis, Mediu, Inchis, Negru)
   chttp://forums.hennapage.com/node/60
   Va rog sa ne tineti la curent daca gasiti solutia potrivita pentru dv.

 2. Buna ziua
  Folosesc Henna mandala castaniu inchis de putin timp si sunt foarte multumita de cculoarea obtinuta. Este exact culoarea mea naturala. Totusi am remarcat ca pe firele albe culoarea care rezulta nu este castaniu ci un fel de roscat. Daca adaug o cantitate mica de aramiu la castaniu inchis (baza) pot intensifica aceste nuante fara sa stric nuanta de baza? Mi-ar place sa obtin aceeasi nuanta de castaniu cu niste reflexe aramii. De asemenea, as dori sa mai adaug la combinatie pudra apla pentru regenerare si volum. Cu alte cuvinte as vrea sa impusc mai multi iepuri dintr-un singur foc. Ce parere aveti cu privire la nuanta de par care va rezulta in aceste conditii?
  O alta intrebare, la magazinul plafar Ilan plant din capitala gasesc si pudra apla? Pana acum nu am cumparat decat vopsea. Va multumesc.

  1. Buna ziua!
   Da, sigur, puteti sa mai adaugati aramiu la castaniu inchis pentru a-i da reflexe aramii. Daca ati dori ca pe firele albe sa prinda mai apropiat de castaniu inchis, in acest caz ar trebui sa faceti o aplicare in doi pasi: intai aramiu, apoi castaniu inchis.
   Puteti incerca sa faceti intai combinatia aramiu + castaniu inchis si apoi si o varianta in care adaugati amla pe care o amestecati separat cu apa calda inainte de adaugare. Astfel, puteti observa daca exista vreo diferenta.
   Le puteti solicita celor de la Ilant Plant sa adauge la urmatoarea comanda si pudra amla, in prezent nu cred ca au adus in magazin.
   Si va rog sa reveniti cu un feedback!

 3. Buna ziua

  Se poate amesteca Henna castaniu Inchis sau mediu cu pudra de roiba pentru refelexe roscate? Aceasta ar fi o alternativa mai ieftina la folosirea a doua cutii Henna castaniu respectiv aramiu sau roscat.
  Am vazut ca nu aveti pudra de roiba la vanzare asa ca ea va fi dintr-o alta gama. poate ca are importanta si acest amanunt.
  Va multumesc

  1. Buna ziua!
   O importanta foarte mare o are si culoarea de plecare cu care se va combina culoarea aplicata (sau culorile aplicate). In functie de aceasta pot rezulta nuante diferite de la o persoana la alta atunci chiar si atunci cand se aplica o singura culoare sau se combina mai multe. Pentru a vedea exact culoarea rezultata in cazul dv. cel mai bine este sa faceti un test de culoare inainte.

 4. Buna ziua,

  Folosesc de mai mult timp henna castaniu deschis si sunt foarte multumita. Dar in perioada rece parul imi devine foarte uscat si electrizat.

  Ma gandesc sa adaug pudra de amla in amestecul de henna la urmatoarea vopsire in scopul hidratarii si revigorarii parului.
  In legatura cu aceasta as avea cateva intrebari:
  1. De regula ma vopsesc doar la radacini si folosesc cam jumate sau o treime din pachetul de henna castaniu deschis. In cazul acesta cata pudra amla ar trebui sa pun in amestec?
  2. Pudra amla se poate adauga in amestecul cu henna?
  3. Va influenta culoarea finala adaugarea de amla? Nu as dori sa iasa o culoare mai inchisa decat iese acum, fara amla.
  4. Amla ar trebui aplicata doar la radacini sau si pe lungimea parului?
  5. Nu este nici o problema sa aplic amla 3 ore (cele 3 ore de aplicare ale hennei, de fapt)?

  Sper ca nu v-am sufocat cu prea multe intrebari. 🙂

  O zi frumoasa va doresc.

  1. Buna ziua!
   Ne bucuram ca sunteti multumita dar si sa va raspundem la cat mai multe intrebari :).

   Sa le luam pe rand:
   1. Calculati astfel incat sa adaugati o treime sau cel mult o jumatate pudra amla din compozitie.
   2. Pudra amla se poate adauga la Castaniu Deschis. In acest caz cat si pentru toate culorile inchise care contin indigo este indicat sa amestecati separat cu apa pudra amla pana cand obtineti o pasta si apoi sa o adaugati la pasta de castaniu deschis. Amla contine multa vitamina C si astfel nu influenteaza in sens negativ capacitate de prindere a indigo-ului pe par. La culorile care nu contin indigo se adauga direct sub forma de pudra si se combina impreuna cu apa.
   3. Amla de obicei atenueaza reflexele roscate, lucru vizibil imediat dupa aplicare. Se spune ca daca este folosita foarte des inchide culoarea parului in timp insa personal o folosec lunar in ultimul timp si nu am observat o inchidere a culorii din cauza asta.
   4. Poate fi aplicata atat pe radacini cat si pe lungimea parului. De exemplu, puteti sa combinati o treime din punga de amla cu castaniu deschis si sa aplicati la radacini si restul de doua treimi (sau in functie de lungimea parului) il preparati sub forma de pasta si il aplicati pe lungime. Cam asa fac si eu, cateodata mai adaug si 1-2 linguri din culoare in pasta pe care o folosesc pentru lungime, daca consider ca mai este nevoie de o improspatare usoara a culorii.
   5. Si eu aplic in acelasi timp atat vopseaua pe radacini cat si masca cu amla pe lungime si stau la fel de mult cu amandoua si nu am observat vreun inconvenient.

   P.S. Pentru parul uscat este foarte bun si hidratant samponul cu henna si tulsi cat si uleiul cu amla, daca obisnuiti sa folositi ulei pentru par. De asemenea, recent am facut si un pachet cu ulei amla si pudra amla pentru revigorarea parului, daca credeti ca vi se potriveste.

   Sper ca v-am raspuns la intrebari si va rog sa reveniti cu un feedback si dupa folosire. 🙂
   Numai bine!

 5. Buna ziua. Am 56 ani si nu am mai folosit vopsea de par de 4 luni pt ca am scalpul iritat de la vopselele chimice,am parul grizonat, alb la tample si in frunte.Doresc o culoare deschisa ,poate fi si un castaniu deschis spre mediu.
  Ce ma sfatuiti sa folosesc astfel incat firele de par albe sa fie acoperite si sa nu am reflexe roscate?
  Cu stima ,Luiza

 6. Buna seara, imi pare rau ca nu v-am ascultat sfatul. Am facut vopsirea in doi pasi : prima data am folosit henna rosie cu amla( jumatate de pachet) dupa care, la interval de doua zile , m-am vopsit cu un amestec de o treime henna rosie , doua treimi henna neagra si o lingura de amla. A iesit un castaniu – roscat inchis , probabil ca daca foloseam de la inceput henna castaniu mediu ar fi iesit o culoare mai apropiata de ceea ce imi doream. Toate cele bune!

  1. Nu-i nimic, oricum cu henna trebuie putin experimentat pentru ca fiecare sa isi gaseasca formula potrivita. Poate incercati data viitoare si ne spuneti cum a iesit :).

 7. Buna ziua.Am folosit aproximativ 2 ani henna mandala castaniu si aramiu. In timp parul s-a subtiat si a inceput sa se usuce destul de mult in partea varfurilor, chiar sa se despice destul de tare si sa se rupa usor.
  Va rog sa ma ajutati cu o parere asupra acestor probleme, deoarece vreau sa folosesc in continuare aceasta vopsea, dar mi s-a deteriorat destul de tare parul si a tot trebuit sa tund din el. Mentionez ca parul meu este in mod normal mixt spre gras.
  Mi s-a mai spus ca henna usuca parul, nu am crezut pana nu am vazut.

  1. Buna ziua. Cat de des va vopsiti si cum procedati, vopsiti doar radacinile sau tot parul de fiecare data? Combinati culorile sau le aplicati separat si cat stati cu ele? Mai adaugati alte ingrediente in amestec? Ce tip de sampon folositi? Folositi produse de styling, cum ar fi fixativul sau obisnuiti sa indreptati parul cu placa sau sa il spalati des si uscati cu feohnul fierbinte? Frecventati un bazin de inot (unde apa este dezinfectata cu clor)? Sau ati schimbat ceva in stilul dv. de viata? Toate aceste detalii se pot reflecta si in aspectul parului.

   De obicei, henna nu usuca parul, din contra, marea majoritate a persoanelor care o folosesc observa o inmuiere a acestuia. Desigur, ca suntem diferiti si este posibil ca unele persoane sa experimenteze contrariul. Cea mai evidenta senzatie de uscaciune este atunci cand se clateste parul cu apa dupa vopsire si deoarece nu se foloseste sampon pana la urmatoarea spalare cu sampon cand se vor indeparta si ultimele resturi de plante din par parul poate parea uscat si incalcit, insa in acest caz senzatia de uscaciune este doar provizorie.

   Daca doriti, puteti incerca:
   – sa folositi un sampon Henna Mandala potrivit tipului dv. de par care sa curete bland parul
   – un ulei de par (cu amla sau mahabhringraj) pe care sa il aplicati la cateva zile dupa vopsire ca o masca (in cantitate foarte mica) fie pe scalp si par fie doar pe varfuri
   – din cand in cand, sa vopsiti doar radacinile cu henna si pe lungime sa aplicati masca de par Incolor pentru intarirea parului
   https://www.hennaromania.ro/magazin-henna-mandala/

   Va rog sa ne spuneti ce solutie considerati ca vi se potriveste si sa reveniti cu un feedback.

 8. Buna ziua.
  Am experimentat pentru prima data vopsirea cu henna. Am folosit nuanta castaniu auriu pentru un par saten la origine, vopsit in mod repetat ani de zile cu nuante de saten mai deschise decat nuanta initiala, cu fire albe si radacinile putin crescute, care a inceput sa prezinte semne de uscaciune si deterioarare, fapt ce m-a determinat sa caut aceasta alternativa naturala. Am respectat cu strictete toate instructiunile dupa site. Am spalat bine parul cu un sampon vegan, fara silicon, am aplicat vopseaua pe par si am asteptat 3 ore. Dupa ce am clatit parul bine, l-am uscat bine. Am obtinut o nuanta de aramiu o idee prea rosu pentru gustul meu, aspect frumos de par lucios, firele albe bine acoperite, radacinile crescute foarte putin mai inchise. O sa folosesc in continuare vopseaua cu siguranta, doar ca nu am ales corect nuanta. Problema a fost ca mi s-a parut prea rosu, drept pentru care m-am gandit sa-l spal bine cu sampon, in speranta ca o sa se mai duca din roseata. L-am spalat imediat in mod repetat cu sampon, dupa care am aplicat un balsam nuantator brown, de 4-5 ori. Nu am observat ca dupa spalarile alea sa se fi schimbat ceva in aspectul parului, nici ca nuanta, nici ca aspect. Chiar ma intrebam de ce se specifica in mod clar sa nu se spele parul cu sampon. Intrebarea mea este daca pot sa folosesc astazi , adica a doua zi dupa prima aplicare, o alta nuanta de henna, fara se deteriorez parul. As vrea totusi sa scap de rosul ala. Oricum, ca si concluzie, sunt foarte incantata de vopseaua asta, o data ce iti reuseste nuanta dorita, nu cred ca ar exista vreun motiv sa renunti la ea.
  Multumesc.

  1. Buna ziua,
   Culoarea se definitiveaza in termen de 24-48 de ore de la aplicare, deci culoarea pe care o vedeti imediat dupa spalarea parului nu este cea finala, imediat dupa aplicare culorile au o tenta de roscat mai puternica care se mai estompeaza in aceste 1-2 zile. Nu se recomanda spalarea parului cu sampon imediat dupa aplicare ci doar clatirea parului cu apa deoarece ar afecta rezistenta culorii pe par, aceasta stabilizandu-se in aceste 1-2 zile.
   Pe langa aceasta, culorile deschise care nu contin planta indigofera tinctoria (care este continuta de culorile inchise si tempereaza rosul), in cazul dv. castaniul auriu ies mai deschise si/sau cu tente mai roscate pe parul alb sau vopsit chimic intr-o culoare mai deschisa, ceea ce s-a intamplat probabil si in cazul dv.
   Puteti sa folositi Henna Mandala Castaniu Deschis si sau mai degraba Castaniu Auriu combinat cu Castaniu Deschis pentru o nuanta putin mai inchisa. Nu este bine nici sa o inchideti prea mult pentru ca apoi e mai greu de deschis. O puteti aplica imediat dupa prima aplicare deoarece fiecare aplicare este un tratament in sine deci nu se pune problema deteriorarii parului insa cel mai bine ar fi sa asteptati macar cele 1,2,3 zile pana la definitivarea culorii. Va rugam sa reveniti cu impresii dupa urmatoarea aplicare.

 9. Buna ziua! Am facut tratament cu citostatice si parul mi-a crescut aproape alb de atunci. As vrea sa ma vopsesc cu o vopsea naturala deoarece nu este indicat sa mai folosesc ceva chimic. Imi doresc sa obtin o nuanta cat mai deschisa de ceea ce am acum ca sa nu se vada tare firele albe cand cresc, o nuanta naturala, deschisa, neroscata care sa se descurce bine cu cele 10% fire castanii inchis si 90% fire albe. Ce as putea incerca? Ma ajutati va rog? Multumesc!

  1. Buna ziua,

   In urma pozei primite de la dv., am vazut ca parul dv. este mai mult grizonat, gri. Asa cum v-am recomandat si pe Whatsapp puteti folosi Henna Mandala Blond de sine statator sau impreuna cu 10% pudra indigo pentru a mai inchide putin culoarea.

   Ati mai putea incerca Henna Mandala Castaniu Auriu + pudra Amla insa la un moment dat este posibil sa existe si reflexe rosiatice deoarece planta henna care da acest pigment rosiatic din compozitie rezista cel mai mult pe par. Altfel, doar culorile inchise pot garanta lipsa reflexelor rosiatice.

   Va rugam sa reveniti cu un feedback, sigur va fi util si altor doamne aflate intr-o situatie similara.

  1. Buna ziua,

   Este posibil ca in urma folosirii indelungate parul ondulat sa se mai relaxeze. Puteti folosi insa si pudra amla, care confera volum parului si ajuta la definirea buclelor.

 10. Buna ziua,
  Azi m-am vopsit prima data cu Henna nuanta Castaniu inchis de la dv. si sunt foarte incantata. A acoperit firele albe ( sincer nu aveam foarte multe) si a rezultat o nuanta placuta, uniforma, asa cum mi-am dorit, cat mai aproape de nuanta naturala a parului meu. Acum este atat de proaspat si fresh!!! Mi-am mai comandat 3 cutii ca sa am rezerva si DA, RECOMAND !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *