Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi

Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi

Vopseaua de păr este un produs folosit de femei chiar din tinerețe până la vârste înaintate. Vopsirea părului cu vopsea chimică lună de lună, ani sau zeci de ani la rând poate să aibă ca efect fragilizarea, subțierea sau căderea părului.

Însă un păr vopsit este o necesitate pentru unele persoane. Cum putem continua să îl vopsim fără să îl deteriorăm?

Căutând o alternativă la vopseaua chimică. O vopsea care nu atacă părul este vopseaua naturală din plante, o opțiune eficientă dar și sănătoasă. Fiecare aplicare este și o mască-tratament prin care firul de păr devine mai gros și mai rezistent.

Henna Mandala este o vopsea 100% naturală din plante mărunțite foarte fin. Conține planta indiană henna cât și alte plante ayurvedice cu efecte similare de vopsire naturală și tratare a părului, în diferite combinații permițând astfel obținerea mai multor culori.

De ce să alegi vopseaua din plante Henna Mandala?

Din 3 motive simple, dar esențiale:

  1. Calitatea

Primul și cel mai important atribut pe care l-am căutat la Henna Mandala este calitatea, definită prin alăturarea unei serii de standarde:

√ compoziția  – conține doar plante, fără alte adaosuri și fără chimicale, fiind disponibile mai multe culori

√ aplicarea ușoară – la preparare are o consistență cremoasă deoarece plantele din compoziție sunt mărunțite foarte fin

√ rezultatul – o acoperire foarte bună, inclusiv pe părul alb

Vopsea de par din plante ayurvedice Henna Mandala culori

  1. Testare și feedback

Pentru a cunoaște cât mai bine vopseaua de păr din plante Henna Mandala am testat-o mai întâi pe propria persoană, pe prietene, pe mame, pe prietenele mamelor pentru a ne face o idee cât mai bună despre cum acționează în diferite situații, pe păr alb, sau natural sau vopsit chimic, pe păr deschis sau pe păr închis.

Apoi, am încercat să păstrăm legătura cu cât mai multe cliente, să ne țină la curent cu rezultatele lor pentru a ne spune părea despre ce le-a plăcut și ce nu le-a plăcut astfel încât să putem să ne îmbunătățim continuu.

Galeria cu rezultate de pe site, cu poze înainte și după Henna Mandala, a tot crescut și a ajuns în momentul scrierii acestui articol la 50 de situații diferite. Acestea ajută la înțelegerea modului în care Henna vopseaua de păr din plante Henna Mandala vopsește părul în timp ce îl menține puternic și strălucitor. Sperăm că galeria foto să continue să crească la fel de frumos și pe viitor.  

Par alb vopsit cu vopsea din plante henna mandala

  1. Îndrumare

Păstrând legătură cu atâtea persoane care o folosesc ne-am dat seama că îndrumarea în alegerea culorii este un factor extrem de important în rezultatul final. Unele persoane poate foloseau henna pentru prima dată, altele poate aveau așteptări incompatibile cu un produs natural, altele poate aveau temeri legate de culoarea rezultată sau dețineau informații amestecate citite pe internet.

De aceea, ne-am dorit ca www.hennaromania.ro să fie și o sursă de informare în ceea ce privește henna naturală în general și Henna Mandala în special și am adăugat mereu resurse utile, cum ar fi:

Pe lângă aceste resurse disponibile tuturor pe site îndrumăm personal cu drag fiecare persoană care ne solicită ajutorul în alegerea culorii sau pur și simplu are o întrebare. Contactează-ne de luni până vineri între 9-18 la numărul de telefon 0724.93.23.10 sau ne poți scrie oricând un email la adresa contact@hennaromania.ro.

Poți găsi vopseaua din plante ayurvedice Henna Mandala în secțiunea Magazin sau la magazinele partenere din țară.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa ta de email în căsuța de mai jos: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *