Henna de calitate superioară vs. henna de calitate inferioară

Henna Mandala - henna de calitate superioara

Ne-ați auzit în repetate rânduri insistând pe faptul că Henna Mandala este henna 100% naturală, de calitate superioară și cât de importantă este calitatea în obținerea unor rezultate bune.

În acest articol o să vedem ce înseamnă această calitate superioară și care sunt factorii ce influențează calitatea hennei.

Factori care influențează calitatea hennei: 

1. Rețeta: Poate că nu este un lucru de la sine înțeles, dar fiecare producător are o rețeta proprie de combinare a plantelor, prin care trebuie să echilibreze culorile și efectele de condiționare a părului.

Henna de calitate superioară (cum este Henna Mandala)

Deși rezultatul final este influențat și de culoarea părului pe care se aplică, culoarea rezultată în urmă folosirii unei henna de calitate superioară se apropie cât mai mult de culoarea promisă. 

Henna de calitate inferioară

Deoarece rețetele nu sunt corect echilibrate, rezultatele obținute sunt diferite de nuanțele promise. De exemplu, deși ni se promite o nuanță  de castaniu, ne putem trezi cu un negru foarte închis sau toate culorile au nuanțe de roșcat.

2. Consistența: Plantele sunt mărunțite și cernute pentru a ajunge la consistentă de pulbere.

Henna de calitate superioară (cum este Henna Mandala)

Henna este mărunțită foarte fin și cernută de mai multe ori pentru a obține o pulbere cât mai fină. Rezultă astfel o pastă foarte cremoasa care se aplică ușor.

Henna de calitate inferioară

Henna nu este foarte bine mărunțită și formează aglomerări mari de pulbere. Rezultatul este o pastă grosoloana, care se aplică greu și pică de pe păr.

3. Prospețimea: Cât durează de la culegerea plantelor până când produsul ajunge la consumator.

Henna de calitate superioară (cum este Henna Mandala)

Deoarece stocurile sunt mici, plantele sunt culese și procesate în mod expres în momentul în care se face comandă, după care sunt trimise imediat către distribuitor.

Henna de calitate inferioară

Se fac comenzi mari iar produsele sunt ținute mult timp în depozite sau se plimbă prin mai multe țări înainte de a ajunge la clientul final.

4. Ambalajul: Pentru a-și păstra cât mai bine calitățile pe raft, henna trebuie ambalată într-un ambalaj rezistent, care protejează față de factorii de căldură și umezeală.

Henna de calitate superioară (cum este Henna Mandala)

Henna este ambalată într-un ambalaj rezistent și gros, care-i păstrează calitățile timp îndelungat.

Henna de calitate inferioară

Henna este ambalată în ambalaje subțiri sau nepotrivite, care nu garantează păstrarea calității timp îndelungat.

5. Dacă henna este 100% naturală sau nu:

Henna de calitate superioară (cum este Henna Mandala)

Pe cutie sunt specificate toate ingredientele și acestea sunt exclusiv plante mărunțite, produsul fiind 100% natural.

Henna de calitate inferioară

Pe lângă plante, henna mai conține și alte substanțe cu rol de fixare, sau în unele cazuri nu sunt specificate toate ingredientele pentru fiecare nuanță în parte.

Nu-i așa că nu va gândeați că sunt atât de mulți factori care influențează în mod direct calitatea hennei?

Există persoane care la prima experiență cu henna au folosit henna de calitate inferioară considerând astfel că henna în general este un produs inferior, care nu le merită atenția. De aceea, doar o experiență plăcută în urmă folosirii unei henna de calitate superioară ne va arată ce înseamnă cu adevărat henna originală, produs apreciat și răspândit în toată lumea. 

Henna Mandala cu siguranță va va mulțumi și veți primi complimente pentru părul dvs.

2 de comentarii despre “Henna de calitate superioară vs. henna de calitate inferioară

  1. Buna ziua !! Am si eu o rugaminte la dumneavostra…puteti distribui henna pentru tatuaje si la Bya shop in Galati? As dori sa cumpar insa cand am fost la ei nu aveau decat vopseaua si samponul….si nici nu stiau despre ce vorbesc. V-am trimis si un e-mail referitor la acest lucru. Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *