Vopsirea părului în timpul sarcinii cu vopsea naturală Henna Mandala

Vopsirea părului în timpul sarcinii cu vopsea naturală Henna Mandala

Unul dintre produsele care produce cele mai mari îngrijorări unei viitoare mame este vopseaua de păr chimică. Aceasta conține multe ingrediente chimice cu potențial iritant, intră în contact direct cu corpul o perioadă destul de lungă de timp și este un produs cosmetic folosit des. Pe perioada sarcinii ne dorim să ducem o viață cât mai apropiată de natură  astfel încât cât mai puține lucruri negative să influențeze sarcina și dezvoltarea copilului.

De multe ori femeile chiar renunță la vopsirea părului pe perioada sarcinii. Însă, deoarece nu trebuie să renunțăm la dorința de a avea un păr atrăgător și îngrijit, multe femei își îndreaptă atenția către soluții naturale iar henna și plantele ayurvedice sunt o soluție foarte potrivită pentru vopsirea naturală a părului în această perioadă și nu numai.

Multe femei din întreaga lume folosesc henna pentru colorarea părului în timpul sarcinii și alăptării. Unele femei însărcinate chiar își decorează burtica cu henna sub formă unor desene atrăgătoare. Singură cerință este ca henna să fie 100% naturală și să nu conțină chimicale.

Henna Mandala conține 100% plante  mărunțite foarte fin, fără niciun fel de chimicale. Combinația dintre mai multe plante ayurvedice (henna, amla, indigofera tinctoria, cassia obovata, neem), permite obținerea mai multor nuanțe.

Pudre de plante ayurvedice

Henna și plante ayurvedice  mărunțite foarte fin și cernute

Vopseaua chimică subțiază și deteriorează firul de păr, mai ales atunci când este folosită regulat, luni și ani la rând. În perioada sarcinii, părul oricum devine mai fragil și cade mai mult decât de obicei. Henna și plantele ayurvedice din compozitia vopselei naturale Henna Mandala pot fi de ajutor și în această privință, deoarece ajută la regenerarea și îngroșarea firului de păr,

 Fiecare aplicare este și o mască tratament pentru creșterea părului. Firul de păr devine mai gros și părul lucește. 

Pentru o experiență cât mai plăcută în perioada sarcinii este bine să ai în vedere și următoarele sfaturi:

1. Folosește henna într-un mediu aerisit

În timpul sarcinii există o sensibilitate la mirosuri, de aceea este indicat să aplici henna în mediu cât mai aerisit. Dacă ești în baie deschide o fereastră.

2. Stai la o temperatură confortabilă cât timp acționează henna pe păr

Asigură-te că nu îți este frig dacă este iarnă, iar vara căldura nu trebuie să fie sufocantă. Henna are nevoie de câteva ore că să acționeze cât mai bine și cât timp acționează pe păr este indicat să adăugi un prosop peste casca de duș inclusă sau chiar o căciulă în sezonul rece. Păstrând zona capului caldă ajută la o mai bună acțiune a hennei cât și la păstrarea unei temperaturi confortabile a corpului. Poți folosi uscătorul de păr chiar și peste prosop pentru a reîncălzi zona sau pentru a scurta timpul de așteptare.

3. Alege cu atenție ingredientele pe care vrei să le mai adăugi amestecului de henna

Dacă decizi să adăugi și alte ingrediente la amestec, asigură-te că acestea pot fi folosite în această perioadă. Nu folosi uleiuri esențiale.

nuante vopsea naturala Henna Mandala

Vopseaua vegetală Henna Mandala este 100% naturală și este folosită cu succes de și multe persoane cu alergii la vopseaua chimică. Cu toate acestea, există unele persoane care pot dezvoltă alergie și henna sau plante, așa cum există persoane alergice la nuci sau căpșuni, chiar dacă acestea sunt ingrediente naturale. De aceea, înainte de a folosi un produs, un test de sensibilitate este obligatoriu.

Vopseaua naturală Henna Mandala este henna de calitate superioară, are o consistență cremoasă și se aplică rapid și ușor, scurtând timpul dedicat vopsirii părului.

pasta preparata Henna Mandala

În concluzie, de ce să alegi Henna Mandala pentru vopsirea părului în timpul sarcinii și alăptării?

Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Dacă ai nevoie de îndrumare, scrie-ne un e-mail la adresa suport@hennaromania.ro și îți răspundem cu drag. Dacă atașezi și o poză cu culoarea actuală și o alta cu culoarea pe care o dorești, ne ajuți să îți răspundem cât mai concret și personalizat.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa de email în căsuța de mai jos: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *