Tatuaje henna

Tatuaje cu henna naturală

Pozele de mai jos sunt primite de la cei care au folosit Henna Mandala pentru tatuaje temporare.

Gasiți în secțiunea MAGAZIN de pe site atât pudra henna naturală care trebuie preparată cât și conurile deja umplute cu pastă henna, gata de folosire

În secțiunea Blog, categoria Henna pentru tatuaje, găsiți mai multe resurse despre henna pentru tatuaje temporare:

“Tatuajele” cu henna sunt impropriu numite așa, deoarce se produce doar o colorare a stratului superior al pielii, fără a intra în profunzime. Sunt o expresie a unei arte corporale cunoscută că mehndi sau mehandi. 

Acolo unde henna pare a avea culoarea neagră ceea ce se vede este de fapt pastă henna aplicată pe piele și lăsată să acționeze.

Acolo unde henna are culoarea maro este chiar desenul final care rămâne pe piele după îndepărtarea hennei naturale. Henna naturală body art este maro pe piele.

Henna albă sau de alte culori de henna practic nu există. Produsele comercializate cu această denumire nu conțin henna deloc (motiv pentru care nu le comercializam) ci sunt pigmenți de culoare amestecați cu adezivi pentru piele și se aplică ca modele în relief, fără să coloreze efectiv pielea, iar singurul lucru în comun cu henna este stilul desenelor făcut pe piele.

Le mulțumim celor care ne-au trimis poze și așteptăm și pozele voastre, fie că sunteți la început, că ați exersat sau că sunteți avansați. Este important să ne exprimăm creativitatea și doar prin exercițiu și pasiune ne putem depăși mereu!

Tatuaje cu henna realizate de Mariana, sursă https://www.facebook.com/beautyforonlygirls/ 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Tatuaje cu henna realizate de Bianca Luca, sursă: https://www.facebook.com/biancaluca4 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Tatuaje cu henna realizate de Cristina Iacob, sursă:  Henna Collection- Art a Porter 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Tatuaje cu henna realizate de Laura Done.

Laura și-a preparat singură pastă folosind henna pudra body art pentru tatuaje temporare și a încercat pentru prima dată să facă desene cu henna pe piele.

Click pe poză pentru a mari imaginea.