Tatuaje henna

Poze primite de la cei care au folosit Henna Mandala pentru tatuaje temporare, atât pudra care trebuie preparată cât și conurile deja umplute cu pastă henna

Mai multe detalii despre henna pentru tatuaje temporare găsiți AICI 

“Tatuaje” cu henna sunt impropriu numite așa, deoarce se produce doar o colorare a stratului superior al pielii, fără a intra în profunzime. Sunt o expresie a unei arte corporale cunoscută că mehndi sau mehandi. 

Acolo unde henna pare a avea culoarea neagră ceea ce se vede este de fapt pastă henna aplicată pe piele și lăsată să acționeze.

Acolo unde henna are culoarea maro este chiar desenul final care rămâne pe piele după îndepărtarea hennei naturale. Henna naturală body art este maro pe piele.

Le mulțumim celor care ne-au trimis poze și așteptăm și pozele voastre, fie că sunteți la început, că ați exersat sau că sunteți avansați. Este important să ne exprimăm creativitatea și doar prin exercițiu și pasiune ne putem depăși mereu!

Desene realizate de Mariana, sursă https://www.facebook.com/beautyforonlygirls/ 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Desene realizate de Bianca Luca, sursă: https://www.facebook.com/biancaluca4 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Desene cu henna realizate de Cristina Iacob, sursă:  Henna Collection- Art a Porter 

Click pe poză pentru a mari imaginea.

Desene cu henna realizate de Laura Done.

Laura și-a preparat singură pastă folosind henna pudra body art pentru tatuaje temporare și a încercat pentru prima dată să facă desene cu henna pe piele.

Click pe poză pentru a mari imaginea.