Experiența Elenei cu Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu

 

Experiența Elenei cu Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu

Ne bucură că găzduirea experiențelor personale cu henna devine o obișnuință a blog-ului. Înseamnă că tot mai multe persoane sunt deschise la folosirea produselor naturale de calitate și că exemplul personal ne inspiră. Astăzi îi mulțumim Elenei pentru că și-a rupt din timpul ei să facă poze și să ne scrie pentru ca experiența ei să fie utilă și altor cititoare. Puteți vedea toate pozele ei din galeria foto – vezi nr. 24)

par inainte si dupa vopsire cu henna mandala castaniu auriu si castaniu deschis

“Bună ziua.

Mă numesc Elena și mă vopsesc de ani buni cu vopsea chimică. De 3 ani îmi tot înlocuiesc produsele obișnuite de îngrijire personală cu unele cât mai naturale. Am făcut mari schimbări și în dietă. Din această cauză corpul meu s-a mai curățat de porția obișnuită de chimicale începând să reacționeze și la vopseaua chimică cu care obișnuiam să îmi colorez părul.

Vopseaua era ultima pe lista schimbărilor pentru că am destul de multe fire albe și există acea frică de curcubeu pe părul meu dacă încercăm ceva natural cum este henna. Cred că am aproape un an de când mă tot “plimb” pe diverse forumuri/site-uri ce conțin informații și opinii despre henna. Așa am descoperit hennaromania unde am putut citi despre experiențe pozitive ale unor doamne și domnișoare mai curajoase decât mine.

Ce m-a convins? Experiență Cristinei care a scris despre Henna Mandala și care a exemplificat extraordinar cu poze făcute înainte și după colorarea părului. Pe internet găsești o groază de informații/păreri despre henna și la fel de multe oferte de praf de henna. Fiecare producător/comerciant își laudă marfă și este destul de greu să te decizi. De aceea opiniile celor care au folosit o marcă și mai ales pozele ce exemplifică experimental poate înclină balanță pro sau contra.

Personal am folosit Henna Mandala castaniu deschis (o cutie) + Henna Mandala castaniu auriu (1/2 cutie) și am ales să o prepar doar cu apă caldă exact ca în filmulețul demonstrativ de pe site-ul lor.  Aveam părul vopsit chimic- ultima aplicare cu două luni în urmă- iar firul de păr destul de uscat. Am tot citit ce coșmar este să prepari pasta și să o aplici pe păr. Sincer, a fost o joacă prepararea și aplicarea pastei iar mirosul divin. Personal ador mirosul de fân ud, de pământ, de tot ce vine din natură.

Am aplicat pasta pe păr seara și am dat-o jos dimineață. Nu a curs deloc și nici mizerie nu am făcut, doar câțiva stropi fini pe chiuvetă și atât. Din păr am scos pasta destul de repede iar pielea nu s-a pătat deloc (și chiar mă așteptăm să văd pete portocalii pe gât și urechi). A trebuit să folosesc balsam din belșug pentru că mi-a asprit părul și nu am putut să-mi plimb degetele prin el cum făceam de obicei să-l descurc. Șampon nu am folosit deloc.

Când am privit în oglindă să văd rezultatul am avut surpriză vieții. Părul era colorat uniform de la rădăcini până la vârfuri într-o culoare superbă. Iar luciul căpătat este extraordinar. Vă spun cu mâna pe inima că nu mă așteptăm să prindă atât de bine și atât de uniform, mai ales pe părul alb (de aceea am și ales să măresc timpul de așteptare). Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută și mă declar fan Henna Mandala.

Vreau să mulțumesc celor de la hennaromania pentru că au adus în țară această henna de calitate și pentru informațiile pe care le-au pus pe site-ul lor. (și nu, nu mă plătesc pentru reclamă!)

De asemenea le mulțumesc tuturor celor care și-au găsit timpul necesar pentru a scrie despre experiența lor în urma folosirii acestei mărci de henna.”

Găsiți Henna Mandala Castaniu Deschis și Henna Mandala Castaniu Auriu în secțiunea Magazin.

Dacă ai nevoie de îndrumare, scrie-ne un e-mail la adresa suport@hennaromania.ro și îți răspundem cu drag. Dacă atașezi și o poză cu culoarea actuală și o alta cu culoarea pe care o dorești, ne ajuți să îți răspundem cât mai concret și personalizat.

Ca să primești cele mai noi articole abonează-te la newsletter introducând adresa de email în căsuța de mai jos: 

7 de comentarii despre “Experiența Elenei cu Henna Mandala Castaniu Deschis + Castaniu Auriu

 1. Bună ziua! Aș dori sa stiu daca intre henna mandala castaniu auriu si henna sonia castaniu auriu se va cunoaște o diferență de culoare pe par si in general care sunt diferențele dintre cele două marci. As dori sa am coarda din poza de mai sus si doamna a scris că a obținut culoarea in urma unei combinatii dintre 2 nuante de henna mandala. As putea obține aceași culoare a părului, dar combinând nuante de henna soina?
  De asemenea, ma intereseaza cât de tare usucă părul această planta si cât va dura acest efect.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua!
   Noi va putem sfatui doar in ceea ce priveste produsele Henna Mandala pe care le aducem si pentru care oferim tot acest feedback de pe site, poze inainte-dupa, articole cu experiente si sfaturi pentru rezultate cat mai bune. Formula produselor difera de la o marca la alta. Pentru alte marci trebuie sa ii contactati pe ei direct.
   Daca doriti o parere legata de cum sa folositi o anumita culoare sau cum sa combinati anumite culori Henna Mandala ne puteti scrie la contact@hennaromania.ro, iar daca atasati si o poza cu parul dv. este si mai bine. Numai bine!

 2. Buna ziua,
  Pt un saten deschis, pe par natural ce nuanță ar merge pt a rămâne cam.pe aceeași culoare? Mi ar placea o nuanță ca cea a modelului de la poza cu Hena madale glos Mulțumesc !

  1. Buna ziua,
   Conteaza foarte mult culoarea de plecare. In principiu, Henna Mandala Castaniu Auriu este culoarea cea mai deschisa dintre nuantele potrivite pentru saten si poate cea mai apropiata de ce va doriti. Pentru o recomandare exacta ne puteti scrie la suport@hennaromania.ro sau pe whatsapp la nr. 0724932310 si sa ne trimiteti o poza cu culoarea actuala a parului dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *