Păreri

OTILIA: ” Mă bucur mult că v-am găsit, este a două comandă la dvs., folosesc henna de mulți ani dar este prima dată când m-am vopsit cu plăcere. “Vopseaua” se aplică fără să fac prea mare mizerie, că înainte, și la final iese din păr foarte ușor, în plus, are o consistentă chiar mătăsoasă comparativ cu celălalt praf cu care eram obișnuită. Sper să rămâneți pe piață mult și bine 🙂 De la mine, numai aprecieri! “

ANA: “Este o minune vopseaua. A ieșit foarte frumos și nu se cunoaște diferența între părul vopsit înainte și rădăcini. Am fost încântată!

CLAUDIA: “Mâine fac o săptămâna de când m-am vopsit cu Henna Mandala. Eu sunt alergică la vopseaua chimică, și am reușit să mă vopsesc cu henna fără să fac nicio alergie!! Sunt foarte bucuroasă, mulțumită de calitatea produsului. Părul are o culoare foarte frumoasă, mai frumoasă de cât o așteptăm, strălucește și pare foarte sănătos și îngrijit. Voi recomandă tuturor prietenelor mele această vopsea.

DELIA: “Sunt încântată de rezultatele obținute cu Henna Mandala. Am folosit deja de mai multe ori și firele albe (care erau destul de multe și vizibile) au fost colorate și au căpătat strălucire! Menționez că aveam părul natural, renunțasem la vopseaua chimică de aprox.  4 ani și părul meu este la fel de natural după ce am folosit Henna Mandala și mult mai strălucitor și mătăsos! Recomand tuturor să lase chimicalele și să încerce cu încredere naturalețea și genuinitatea acestui produs!

TATIANA: “M-am vopsit cu Henna Mandala Castaniu Auriu pe păr vopsit și cu fire albe. Rezultatul e pur și simplu spectaculos! Iar serviciile au fost ireproșabile. Am primit vopseaua a două zi, cu mănuși și cască de duș în pungi sigilate, totul ca la carte. Mulțumesc!”

RODICA: “Pentru mine Henna Mandala  este în primul rând cel mai reușit tratament pentru păr. Și am încercat multe măști de păr la viață mea. După ce am folosit prima dată Henna Mandala Negru pur și simplu părul îmi strălucea, l-a făcut mai mătăsos și nu mai pică. Și are efect pe termen îndelungat, adică mă fac cam la 4-5 luni.”

MARIANA: „Am cumpărat de la dvs. și m-am vopsit cu Henna Mandala Castaniu Închis și sunt foarte încântată. A ieșit exact culoarea pe care mi-o doream. A ieșit o culoare uniformă cu ușoare reflexe aramii. A acoperit firele albe (și am foarte multe) și a uniformizat culoarea părului. Eu am preparat vopseaua conform prospectului, adică am amestecat pulberea cu apă caldă până am obținut o pastă de consistentă unei vopsele obișnuite și am aplicat-o imediat. Nu am mai pus nimic altceva în ea. E adevărat că am stat mult cu ea în păr (de seară până dimineață) dar a meritat! Rădăcinile firelor albe sunt colorate la fel că și vârful de păr.

Sunt atât de încântată pentru că în ultimele luni am făcut mai multe încercări de vopsire cu henna, făcând eu diverse combinații între henna și indigo dar rezultatul a fost că rădăcinile erau mereu de o altă nuanță decât restul firului de păr.

În sfârșit am găsit un produs gata preparat care să îmi asigure o vopsire uniformă și care îmi asigura și nuanța dorită! Culoarea este așa de frumoasă și uniformă ca și când ar fi fost vopsită cu vopsea chimică.”

CAMELIA: “Super culoare… cel puțin Henna Mandala Arămiu pe care am utilizat-o de două ori și rezultatele sunt spectaculoase. Încă de la prima aplicare culoarea a ieșit super bine, chiar și pe părul vopsit dar cel mai important e acoperirea cu succes a firelor albe. Culoarea nu se decolorează la spălare. Se aplică ușor și se spală tot atât de ușor iar timpul de acționare e scurt. 

O recomand cu încredere tuturor!

MIRUNA: “Vă scriu doar pentru a va mulțumi, în sfârșit am găsit henna care îmi acoperă firele albe și care nu curge, nu cade din păr când o aplic. Nu va pot spune cât de mult mă bucur că v-am găsit, am devenit client fidel!”

ROXANA: “Sunt extrem de mulțumită de această vopsea. Am aplicat Henna Mandala Castaniu Deschis pe un păr cu multe file albe, vopsit chimic și a acoperit firele albe iar părul este mătăsos și strălucitor. S-a aplicat mai ușor decât mă așteptăm. Mă bucur că am încercat acest produs și va urez succes în continuare! “

IUSTINA: “Bună ziua . Azi am primit a două comandă de la dvs și țin să menționez, pentru persoanele care încă folosesc vopselele chimice fie ele și fără amoniac că eu după o experiență foarte urâtă am folosit henna de la dvs și rezultatul a fost extraordinar. Am avut un păr lung, ondulat care după vopsiri repetate și un decolorat nereușit în coafor deci nu acasă, am rămas cu părul distrus, s-a rupt aproape de tot și avea o culoare îngrozitoare. Am folosit nenumărate fiole, am pus măști peste măști dar după vopsitul cu henna castaniu deschis am avut surpriză să văd cum părul a căpătat un luciu super și s-a însănătoșit firul vizibil. Acum intenționez să mă fac cu henna mix. O recomand cu drag. Sunt extraordinar de încântată și în viața mea nu voi mai pune altceva în păr decât măști pe baza de uleiuri naturale, ou etc și vopseaua henna . Specific nu orice fel de henna ci această henna naturală cu adaosuri de plante și atât. Eu voi fi client fidel pe mulți ani de acum înainte!