Henna Mandala la “Namaste India” 2013

In perioada 20-23 iunie 2013 am participat la festivalul culturii indiene “Namaste India”, care a avut loc in cadrul Muzeului Satului “Dimitrie Gusti”. Anul acesta a avut loc a cincea editie a unui festival care a inceput nu la initiativa autoritatilor, ci in modul cel mai autentic, din dorinta si pasiunea unor oameni de a descoperi si a aduce mai aproape cultura si traditiile Indiei.

In fiecare an festivalul devine din ce in ce mai bogat,  aduce evenimente si activitati artistice noi, avand in acelasi timp expozanti fideli care aduc laolalta haine si tesaturi indiene, bijuterii si obiecte decorative, mancare si condimente, totul intr-o atmosfera foarte calda, relaxanta, insotita continuu de muzica indiana in surdina care te invita la relaxare si inaltare spirituala.

Noi am avut norocul sa ni se desemneze un loc exact in spatele scenei, la umbra unui cires care ne-a prins foarte bine pentru ca au fost niste zile foarte calduroase, si in acelasi timp am putut lua parte la toate activitatile care au avut loc pe scena, de la dansuri, muzica pana la o prezentare a mai multor tipuri de sari-uri si de infasurare a acestora, toate urmarite cu multa curiozitate si entuziasm de public.

Iar noi am avut ocazia sa intalnim persoane noi dar si pe cativa din cei care ne-au descoperit deja, sa aflam lucruri noi, sa schimbam pareri, sa aducem in fata si sa facem mai cunoscuta particica de India pe care o reprezentam cu drag.

Namaste este salutul indian care s-a raspandit in toata lumea si care s-ar traduce cam asa “Divinitatea din mine saluta divinitatea din tine”. Namaste!

Henna Mandala _Namaste1

Henna Mandala _Namaste4

Henna Mandala _Namaste8

Henna Mandala _Namaste9

Henna Mandala _Namaste11

 

2 de comentarii despre “Henna Mandala la “Namaste India” 2013

  1. vreu sa stiu daca henna este buna pentru caderea parului pe baza de stres , poate si din alte cauze nedepistate ?

     

     

  2. Este buna in masura in care un produs naturist este complementar unui tratament in cazul unei afectiuni. Puteti incerca, rau nu are ce sa va faca, este oricum un bun tratament pentru par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *