Henna de calitate superioara vs. henna de calitate inferioara

Henna Mandala - henna de calitate superioara
Ne-ati auzit in repetate randuri insistand pe faptul ca Henna Mandala este henna 100% naturala, de calitate superioara si cat de importanta este calitatea in obtinerea unor rezultate bune.

In acest articol o sa vedem ce inseamna aceasta calitate superioara si care sunt factorii ce influenteaza calitatea hennei.

Factori care influenteaza calitatea hennei: 

 

 

 

 

Reteta: Poate ca nu este un lucru de la sine inteles, dar fiecare producator are o reteta proprie de combinare a plantelor, prin care trebuie sa echilibreze culorile si efectele de conditionare a parului.

Henna de calitate superioara (cum este Henna Mandala)

Desi rezultatul final este influentat si de culoarea parului pe care se aplica, culoarea rezultata in urma folosirii unei henna de calitate superioara se apropie cat mai mult de culoarea promisa. 

Henna de calitate inferioara

 

Deoarece retetele nu sunt corect echilibrate, rezultatele obtinute sunt diferite de nuantele promise. De exemplu, desi ni se promite o nuanta  de castaniu, ne putem trezi cu un negru foarte inchis sau toate culorile au nuante de roscat.

Consistenta: Plantele sunt maruntite si cernute pentru a ajunge la consistenta de pulbere.

Henna este maruntita foarte fin si cernuta de mai multe ori pentru a obtine o pulbere cat mai fina. Rezulta astfel o pasta foarte cremoasa care se aplica usor.

Henna nu este foarte bine pulverizata si formeaza aglomerari mari de pulbere. Rezultatul este o pasta grosoloana, care se aplica greu si pica de pe par.

Prospetimea: Cat dureaza de la culegerea plantelor pana cand produsul ajunge la consumator.

 

Deoarece stocurile sunt mici, plantele sunt culese si procesate in mod expres in momentul in care se face comanda , dupa care sunt trimise imediat catre distribuitor.

Se fac comenzi mari iar produsele sunt tinute mult timp in depozite sau se plimba prin mai multe tari inainte de a ajunge la clientul final.

Ambalajul: Pentru a-si pastra cat mai bine calitatile pe raft, henna trebuie ambalata intr-un ambalaj rezistent, care protejeaza fata de factorii de caldura si umezeala.

Henna este ambalata intr-un ambalaj rezistent si gros, care-i pastreaza calitatile timp indelungat.

 

Henna este ambalata in ambalaje subtiri sau nepotrivite, care nu garanteaza pastrarea calitatii timp indelungat.

Daca henna este 100% naturala sau nu:

Pe cutie sunt specificate toate ingredientele si acestea sunt exclusiv plante maruntite, produsul fiind 100% natural.

Pe langa plante, henna mai contine si alte substante cu rol de fixare, sau in unele cazuri nu sunt specificate toate ingredientele pentru fiecare nuanta in parte.

Nu-i asa ca nu va gandeati ca sunt atat de multi factori care influenteaza in mod direct calitatea hennei?

Exista persoane care la prima experienta cu henna au folosit henna de calitate inferioara considerand astfel ca henna in general este un produs inferior, care nu le merita atentia. De aceea, doar o experienta placuta in urma folosirii unei henna de calitate superioara ne va arata ce inseamna cu adevarat henna originala, produs apreciat si raspandit in toata lumea. 

Henna Mandala cu siguranta va va multumi si veti primi complimente pentru parul dvs.

2 de comentarii despre “Henna de calitate superioara vs. henna de calitate inferioara

  1. Buna ziua !! Am si eu o rugaminte la dumneavostra…puteti distribui henna pentru tatuaje si la Bya shop in Galati? As dori sa cumpar insa cand am fost la ei nu aveau decat vopseaua si samponul….si nici nu stiau despre ce vorbesc. V-am trimis si un e-mail referitor la acest lucru. Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *