Cum comand, transport, livrare

Cum comand?

Produsele Henna Mandala pot fi comandate telefonic la nr. 0724.93.23.10 in intervalul Luni – Vineri 9 – 18 sau oricand pe site-ul www.hennaromania.ro.

Comanda pe site se face prin adaugarea in cos a produselor dorite, completarea formularului de comanda si trimiterea acestuia.

La pagina de finalizare a comenzii puteti verifica sau corecta numarul si tipul produselor selectate, veti alege transportul corespunzator – in Bucuresti sau national si veti completa datele de livrare.

In termen de 24 de ore de la trimiterea comenzii veti fi contactati telefonic de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

Prin efectuarea comenzii clientul se angajeaza sa primeasca si sa plateasca la livrare valoarea produselor si transportului.

Ne rezervam dreptul sa refuzam sa onoram comenzile clientilor care nu au onorat plata comenzilor.

Transport si livrare

Produsele sunt livrate prin Urgent Curier si Bookurier. 

In Bucuresti si in localitatile aflate pe linia de centura transportul costa 9 lei si se efectueaza in 24 de ore de la predarea coletului catre curier.

La nivel national transportul costa 12 lei si se efectueaza in 24 – 48 de ore de la predarea coletului catre curier.

Coletele sunt predate catre curier zilnic, dupa cum urmeaza:

Comenzile efectuate pana la ora 14 sunt predate catre curier in aceeasi zi iar cele efectuate dupa ora 14 sunt predate catre curier in ziua urmatoare.

Comenzile efectuate vineri dupa ora 14 cat si in week-end sunt predate catre curier luni.

Programul de lucru in care curierul livreaza coletele catre clienti este luni-sambata (Cargus) si luni-vineri (Bookurier). Aveti in vedere acest lucru atunci cand introduceti adresa de livrare. Daca doriti ca livrarea sa fie facuta la/dupa o anumita ora din acest interval orar, va rugam sa ne specificati acest lucru in formularul de comanda sau telefonic.

Nu ne asumam raspunderea pentru pachetele deteriorate in timpul transportului. 

Plata

Plata se face ramburs, de catre client catre curier la livrarea produselor (contravaloare produse + transport).

Optiunea de retur

Conform legii (O.G. 130 / 31.08.2000), orice Cumparator are dreptul sa renunte la produsele cumparate,  in termen de 10 zile de la primire, in urma transmiterii unei notificari scrise in acest sens.

Clientii pot returna produsele cumparate doar in ambalajul original, fara a deteriora cutia (si fara a desigila punga de henna). In acest caz, Clientul va suporta exclusiv cheltuielile de transport, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Contravaloarea produsului va fi inapoiata in contul furnizat de client in cel mult 30 de zile de la primirea notificarii.