Henna Mandala nuantele de castaniu – mic ghid informativ

De-a lungul timpului am fost intrebati despre diferentele dintre nuantele de castaniu Henna Mandala, asa ca ne-am gandit sa rezumam observatiile noastre referitoare la aceste culori pentru a va face mai usoara alegerea culorii potrivite. Inainte de toate trebuie sa tinem cont de cateva caracteristici specifice vopsitului parului cu henna: culoarea de la care plecam are o importanta foarte mare. Culoarea aplicata se combina cu aceasta, asadar, la persoanele care au par deschis sau .

Indepartarea tatuajului temporar cu henna naturala

Cateodata pot exista situatii cand dorim sa scapam mai repede de tatuajul cu henna, fie ca am desenat un model care nu ne place sau dorim sa nu mai avem tatuajul respectiv pana la un anumit eveniment sau pur si simplu vrem sa aplicam altul. In acest caz trebuie sa facem exact invers fata de cum am proceda atunci cand vrem sa il protejam, si anume aveti mai jos cateva sugestii: Se spala cat .

Cum transferam un model (contur) de tatuaj temporar cu henna pe piele – metoda usoara

  Acest articol este foarte util celor care invata sa foloseasca henna pentru tatuaje temporare si doresc sa isi faca singuri desenele pe piele. La inceput este foarte greu sa aplici henna pe piele cu mana libera daca nu ai mai avut experienta in desen sau pictura deoarece memoria muschilor mainii se dezvolta in urma exercitiului repetat. De aceea, pentru inceput, cel mai usor ar fi sa avem conturul desenului dorit pe piele peste .

Ingrijirea tatuajului temporar cu henna

Dupa aplicarea desenului pe piele un rol important il are si ingrijirea tatuajului temporar cu henna. Pentru a obtine un tatuaj cu henna naturala care sa aiba un pigment inchis si sa reziste cat mai mult trebuie sa tinem cont de cativa factori: Calitatea hennei, aceasta trebuie sa fie body art, adica are un procent mai ridicat de pigment si este cernuta mai fin. In cazul in care va preparati singuri pasta henna, folositi uleiuri .

Prepararea pastei henna pentru tatuaje – varianta usoara pentru 20 g de pudra sau 2 conuri

In continuare v-am pregatit un tutorial foto pentru prepararea usoara a pastei henna pentru tatuaje temporare folosind pudra Henna Mandala pentru tatuaje temporare. Punga contine 100 g pudra iar in reteta de mai jos am folosit 20 g pudra din care am obtinut 2 conuri.  Puteti mari cantitatile proportional daca vreti sa faceti mai multe conuri deodata sau puteti folosi reteta de 5 ori, obtinand in total 10 conuri umplute cu pasta henna. Acest tutorial este .

Concurs cu premii pe Facebook in perioada 1-7 martie 2017

Ca sa intampinam cum trebuie primavara, de Martisor facem cadou cate un produs Henna Mandala pe zi in perioada 1 – 7 martie 2017. Concursul este organizat pe pagina de Facebook Henna Mandala (click aici pentru a intra direct in pagina de Facebook). Fiecare zi este dedicata unui anumit produs Henna Mandala. Ca sa participati trebuie sa raspundeti la intrebare printr-un comentariu la postarea respectiva, pana a doua zi la ora 13. Pentru raspunsuri va .

Experienta Brandusei cu Henna Mandala Blond

Ne bucuram cand ni se cere ajutorul in alegerea unei culori pentru ca astfel cresc sansele pentru un rezultat cat mai apropiat de ceea ce isi doreste persoana respectiva. Un schimb de e-mailuri, eventual o poza cu culoarea parului trimisa inainte pe e-mail si detalii despre ceea ce doriti sunt lucruri simple care pot face diferenta. II multumim Brandusei ca a apelat si a avut incredere in noi, ca a trimis poze si a scris despre experienta ei .

Cum se foloseste Henna Mandala Blond – mic ghid informativ

Desi mai multe articole de pe blog contin si informatii despre cum se foloseste cu succes Henna Mandala Blond, am simtit ca este nevoie de un articol separat care sa reuneasca toate aceste idei. Feedback-ul primit de la persoanele care au folosit Henna Mandala Blond ne-a ajutat sa elaboram urmatorul ghid informativ: Blondul este o culoare mai pretentioasa iar vopsitul parului cu henna blond difera substantial de vopsirea parului cu vopsea chimica blond si, .

11 recomandari pentru ingrijirea uzuala a parului

Pentru acest articol despre ingrijirea uzuala parului m-am inspirat de la hairstylistul meu. De-a lungul timpului am adunat cateva recomandari pe care sa le introduc in rutina mea de ingrijire a parului si care sa devina deprinderi la un moment dat. Cu unele m-am inteles, altele mi s-au potrivit mai putin, insa am considerat ca cel putin cateva dintre acestea pot fi utile si altor persoane. Iata care sunt acestea: 1. Sa spalam parul .

PE BLOG – Experienta Iuliei cu Henna Mandala Castaniu Deschis

  Am primit urmatorul e-mail de la Iulia si ii multumim ca si-a facut timp sa faca poze inainte si dupa ce a folosit Henna Mandala si ca ne-a descris experienta ei pentru a fi utila si altor persoane.                      „Am folosit pentru prima data vopseaua naturala Henna Mandala castaniu deschis si sunt foarte multumita de rezultate. Am parul castaniu cu multe fire albe (mai .