15 lucruri esențiale pentru vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala

  15 lucruri esențiale pentru vopsirea cu succes a părului cu vopsea naturală – Henna Mandala Atunci când trecem de la vopseaua chimică la vopsea naturală informațiile noi ne pot copleși. Însă, pe măsură ce aflăm mai multe și începem sa ne familiarizăm cu modul în care acționează henna lucrurile devin mai simple. Când spunem henna ne referim la pudra de plante Henna Mandala, respectiv la planta henna în sine (lawsonia inermis) și culorile .

Vopsirea naturala a parului cu Henna Mandala Negru si Indigo

Vopsirea naturala a parului cu Henna Mandala Negru si Indigo Puteti obtine o culoare inchisa prin vopsirea naturala a parului cu Henna Mandala Negru sau Indigo. Henna Mandala Negru contine planta henna (lawsonia inermis) si alte plante ayurvedice (inclusiv indigo – indigofera tinctoria) iar Indigo contine 100% planta indigofera tinctoria. In functie de culoarea parului dv. puteti alege intre mai multe variante. Varianta 1: Pe par inchis Daca aveti deja un par inchis la culoare, .

Vopsirea naturala a parului cu Henna Mandala Aramiu, Aramiu Mix si Rosu

Henna Mandala Aramiu este 100% henna (contine 100% planta lawsonia inermis) si se adreseaza persoanelor care doresc sa foloseasca henna pura pentru vopsirea naturala a parului. Ca in cazul tuturor pigmentilor vegetali, culoarea aplicata se combina cu culoarea dv., de aceea nuantele pot diferi de la o persoana la alta, in functie de culoarea initiala a parului. Nu deschide culoarea parului. Pasta poate fi preparata in doua feluri, variante detaliate mai jos. Varianta 1 .

Vopsirea naturala a parului cu Henna Mandala Castaniu Auriu/Deschis/Mediu/Inchis

De-a lungul timpului am fost intrebati despre diferentele dintre nuantele de castaniu Henna Mandala, asa ca ne-am gandit sa rezumam observatiile noastre referitoare la aceste culori pentru a va face mai usoara alegerea culorii potrivite. Inainte de toate trebuie sa tinem cont de cateva caracteristici specifice vopsitului parului cu henna: culoarea de la care plecam are o importanta foarte mare. Culoarea aplicata se combina cu aceasta, asadar, la persoanele care au par deschis sau .

Indepartarea tatuajului temporar cu henna naturala

Cateodata pot exista situatii cand dorim sa scapam mai repede de tatuajul cu henna, fie ca am desenat un model care nu ne place sau dorim sa nu mai avem tatuajul respectiv pana la un anumit eveniment sau pur si simplu vrem sa aplicam altul. In acest caz trebuie sa facem exact invers fata de cum am proceda atunci cand vrem sa il protejam, si anume aveti mai jos cateva sugestii: Se spala cat .

Cum transferam pe piele un model (contur) de tatuaj cu henna

  Acest articol este foarte util celor care invata sa foloseasca henna pentru tatuaje temporare si doresc sa isi faca singuri un tatuaj cu henna. La inceput este foarte greu sa aplici henna pe piele cu mana libera daca nu ai mai avut experienta in desen sau pictura deoarece memoria muschilor mainii se dezvolta in urma exercitiului repetat. De aceea, pentru inceput, cel mai usor ar fi sa avem conturul desenului dorit pe piele .

Ingrijirea tatuajului temporar cu henna

Dupa aplicarea desenului pe piele un rol important il are si ingrijirea tatuajului temporar cu henna. Pentru a obtine un tatuaj cu henna naturala care sa aiba un pigment inchis si sa reziste cat mai mult trebuie sa tinem cont de cativa factori: Calitatea hennei, aceasta trebuie sa fie body art, adica are un procent mai ridicat de pigment si este cernuta mai fin. In cazul in care va preparati singuri pasta henna, folositi uleiuri .

Prepararea pastei henna pentru tatuaje – varianta usoara

Prepararea pastei pentru a obtine 2 conuri cu henna pentru tatuaje  In continuare v-am pregatit un tutorial foto pentru prepararea usoara a pastei henna pentru tatuaje temporare folosind pudra Henna Mandala pentru tatuaje temporare. Punga contine 100 g pudra iar in reteta de mai jos am folosit 20 g pudra din care am obtinut 2 conuri.  Puteti mari cantitatile proportional daca vreti sa faceti mai multe conuri deodata sau puteti folosi reteta de 5 ori, obtinand .

Concurs cu premii pe Facebook in perioada 1-7 martie 2017

Ca sa intampinam cum trebuie primavara, de Martisor facem cadou cate un produs Henna Mandala pe zi in perioada 1 – 7 martie 2017. Concursul este organizat pe pagina de Facebook Henna Mandala (click aici pentru a intra direct in pagina de Facebook). Fiecare zi este dedicata unui anumit produs Henna Mandala. Ca sa participati trebuie sa raspundeti la intrebare printr-un comentariu la postarea respectiva, pana a doua zi la ora 13. Pentru raspunsuri va .

Experienta Brandusei cu Henna Mandala Blond

Ne bucuram cand ni se cere ajutorul in alegerea unei culori pentru ca astfel cresc sansele pentru un rezultat cat mai apropiat de ceea ce isi doreste persoana respectiva. Un schimb de e-mailuri, eventual o poza cu culoarea parului trimisa inainte pe e-mail si detalii despre ceea ce doriti sunt lucruri simple care pot face diferenta. II multumim Brandusei ca a apelat si a avut incredere in noi, ca a trimis poze si a scris despre experienta ei .