Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu pe păr decolorat

Dupa a doua vopsire cu Henna Mandala
Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu pe păr decolorat Delia își dorea să aibă o un roșcat vibrant la păr deși culoare ei naturală este una închisă. Acest lucru nu ar fi fost posibil doar prin aplicarea unei culori roșcate pe părul natural, ar fi ieșit un saten cu reflexe roșcate. Pentru a obține o culoare cât mai apropiată de cea dorită și-a decolorat rădăcinile și apoi a vopsit tot părul (părul vopsit și .

Experiența Rodicăi cu Henna Mandala Arămiu și Indigo (vopsirea părului brunet cu fire albe cu henna în 2 pași)

Experiența Rodicăi cu Henna Mandala Arămiu și Indigo (vopsirea părului brunet cu fire albe cu henna în 2 pași) Rodica și-a vopsit mulți ani părul cu Henna Mandala Negru. În ultimul timp nu mai era suficientă pentru acoperi la fel de bine firele albe de păr deoarece acestea deveniseră din ce în ce mai multe. Începuse să se îngrijoreze că ar trebui să înceapă să își vopsească părul cu vopsea chimică, ceea ce nu .

Ce este vopsirea părului cu henna în doi pași și când se folosește?

Ce este vopsirea părului cu henna în doi pași și când se folosește? Vopsirea părului cu henna în doi pași înseamnă vopsirea părului de 2 ori. Se adresează mai mult persoanelor care doresc culori închise, de la șaten la negru, și presupune folosirea a două plante principale – henna (lawsonia inermis) și indigo (indigofera tinctoria). Se folosește mai ales pentru a acoperi părul alb, dar și pentru a uniformiza rădăcinile crescute sau pentru a .

De ce nu prinde henna pe părul meu și ce să fac (5 lucruri esențiale pentru vopsirea părului cu henna)

Par vopsit cu Henna Mandala
  De ce nu prinde henna pe părul meu și ce să fac – 5 lucruri esențiale pentru vopsirea părului cu henna   Henna poate să prindă pe păr în mod diferit de la o persoană la alta în funcție de tipul de păr și de culoarea folosită.  Când spunem henna ne referim la produsele 100% naturale din plante (cum este Henna Mandala), care conțin henna și plante ayurvedice cu efect de colorare și .

Principalele 5 temeri legate de vopsirea părului cu henna (când sunt adevărate și cum să le eviți)

  Principalele 5 temeri legate de vopsirea părului cu henna (când sunt adevărate și cum să le eviți) Când încercăm o vopsea de păr nouă este firesc să apară o serie de îngrijorări. În acest articol vorbim despre principalele 5 temeri legate de henna, care sunt adevărate și cum le poți evita. Reamintim că henna cea adevarată este doar lawsonia inermis, care vopsește doar în culoarea arămiu. Toate celelalte culori (de la blond, castanii si .

Cum vopsesc părul vopseaua permanentă, vopseaua fără amoniac și henna

Structura firului de păr
  Cum vopsesc părul vopseaua permanentă, vopseaua fără amoniac și henna Principalul motiv pentru care vopseaua chimică distruge părul iar henna protejează părul Vopseaua sintetică a fost descoperită în anii 1860 odată cu descoperirea reactivității para-fenildiaminei (PPD) cu părul. Eugene Schueller, fondatorul L`Oreal este recunoscut pentru crearea primei vopsele de păr sintetice în 1907 iar în 1947 Schwarzkopf, firma de cosmetice germană, a introdus pe piață primul produs se vopsire a părului pentru acasă. .

Ghidul vopsirii cu henna pentru începători

culori obtinute dupa vopsirea naturala a aparului cu Henna Mandala
Ghidul vopsirii cu henna pentru începători   Îți dorești o culoare naturală și un păr rezistent, care să nu mai pice? Poate ai folosit până acum vopsea chimică din comerț și îți simți părul degradat.  Sau părul a început să albească și trebuie să îl vopsești tot mai des. Iar vopseaua chimică se duce prea repede și părul s-a subțiat și a devenit casant. Te gândești să folosești henna pentru vopsirea părului însă nu .

Experiența Mihaelei cu Henna Mandala Blond și Castaniu Deschis

par vopsit dupa chimioterapie cu Henna Mandala Castaniu Deschis
Îi mulțumim Mihaelei pentru ca a avut încredere să folosească produsele Henna Mandala. Ne bucurăm că a avut dorința să încerce mai multe culori până să găsească culoarea potrivită pentru ea. Și în acelați timp ne onorează că a ales să împartă și cu ceilalți experiența ei, pe care o puteți citi mai jos: “În urma tratamentului de chimioterapie, părul mi-a căzut și a crescut aproape alb. Deși culoarea părului natural era frumoasă și .

Experiența Irinei cu Henna Mandala Negru

par brunet vopsit cu henna mandala negru
  Irina și-a vopsit pentru prima dată părul cu henna și ne-a povestit despre experiența ei cu Henna Mandala Negru. Ne bucurăm că am putut să îi fim alături și să o îndrumăm. Ne-a scris pe email si pe Facebook messenger, ne-a spus cum este părul ei, ce își dorește să obțină si așa am putut să ii facem câteva recomandări. Își dorea o culoare închisă, un brunet, însă având destul de mult păr .

Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis și Castaniu Auriu

Experiența Deliei cu Henna Mandala Arămiu, Castaniu Deschis și Castaniu Auriu Multe persoane ar dori să folosească henna pentru vopsirea naturală a părului însă, de multe ori, nu știu ce nuanță să aleagă pentru a obține culoarea dorită. De fiecare dată când ni se cere părerea, ne bucurăm să răspundem cât mai detaliat pentru fiecare situație în parte.  Am avut ocazia să o sfătuim pe Delia să își aleagă culorile și procedura potrivită pentru .

Henna Incoloră / Henna Neutră – Ce Este, Beneficii Și Utilizări

henna incolora, henna neutra Henna Mandala
  Henna Incoloră /Henna Neutră – Ce este, Beneficii și Utilizări Ce este Henna Incoloră sau Henna Neutră ? Henna Incoloră sau Henna Neutră este planta Cassia Obovata (sau Senna Obovata) și este o planta distinctă de henna. A ajuns să fie cunoscută și să se facă referire la ea cu denumirea de henna incoloră sau henna neutră deoarece tratează scalpul și părul similar hennei fără însă să îl coloreze. Ca aspect arată similar hennei .

Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi

Par vopsit cu Henna Mandala Castaniu Mediu
Vopsea de păr din plante Henna Mandala – 3 motive să o alegi Vopseaua de păr este un produs folosit de femei chiar din tinerețe până la vârste înaintate. Vopsirea părului cu vopsea chimică lună de lună, ani sau zeci de ani la rând poate să aibă ca efect fragilizarea, subțierea sau căderea părului. Însă un păr vopsit este o necesitate pentru unele persoane. Cum putem continua să îl vopsim fără să îl deteriorăm? .

Cum să îți vopsești natural părul cu henna – 15 lucruri esențiale

Cum să îți vopsești natural părul cu Henna Mandala – 15 lucruri esențiale Atunci când trecem de la vopseaua chimică la vopsea naturală informațiile noi ne pot copleși. Însă, pe măsură ce aflăm mai multe și începem sa ne familiarizăm cu modul în care acționează henna lucrurile devin mai simple. Când spunem henna ne referim la pudra de plante Henna Mandala, respectiv la planta henna în sine (lawsonia inermis) și culorile obținute din combinația .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru și Indigo

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Negru și Indigo Pentru a obține un negru brunet vopsind părul în mod natural poți folosi vopseaua naturală 100% din plante Henna Mandala Negru sau pudra Indigo. Care este diferența între ele? Pudra Indigo conține 100% planta indigofera tinctoria în timp ce Henna Mandala Negru este un amestec de mai multe plante pentru colorarea și tratarea părului (printre care henna și indigo). În funcție de culoarea părului tău poți .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Arămiu, Arămiu Mix și Roșu

  Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Arămiu, Arămiu Mix și Roșu   Henna Mandala Arămiu este 100% henna (conține 100% planta lawsonia inermis). Se adresează persoanelor care doresc să folosească henna pură pentru vopsirea naturală a părului. Că în cazul tuturor pigmenților vegetali, culoarea aplicată se combină cu culoarea dv. De aceea, nuanțele pot diferi de la o persoană la alta, în funcție de culoarea inițială a părului. Nu deschide culoarea părului. Pasta .

Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu

  Vopsirea naturală a părului cu Henna Mandala Castaniu Auriu, Castaniu Deschis, Castaniu Cenușiu, Castaniu Mediu și Castaniu Închis   De-a lungul timpului am fost întrebați adeseori despre diferențele dintre nuanțele de castaniu Henna Mandala. Ne-am gândit să rezumăm observațiile noastre referitoare la aceste culori pentru a va face mai ușoară alegerea culorii potrivite. Înainte de toate trebuie să ținem cont de câteva caracteristici specifice vopsitului părului cu henna: culoarea de la care plecăm .

Îndepărtarea tatuajului temporar cu henna naturală

Îndepartarea tatuajului temporar cu henna naturală Câteodată există situații când dorim îndepărtarea cât mai rapidă a tatuajului temporar cu henna: fie am desenat un model care nu ne place sau dorim să nu mai avem tatuajul respectiv până la un anumit eveniment sau pur și simplu vrem să aplicăm altul. În acest caz trebuie să facem exact invers față de cum am proceda atunci când vrem să îl protejăm.  Ce să faci ca să .

Cum transferăm pe piele un model (contur) de tatuaj cu henna

Cum transferăm pe piele un model (contur) de tatuaj cu henna Acest articol este foarte util celor care învață să folosească henna pentru tatuaje temporare și doresc să își facă singuri un tatuaj cu henna. La început este mai greu să aplici henna pe piele cu mâna liberă dacă nu ai mai avut experiență în desen sau pictură deoarece memoria mușchilor mâinii se dezvoltă în urmă exercițiului repetat. De aceea, cel mai ușor ar .

7 sfaturi – Cum să îngrijești tatuajul cu henna ca să reziste mai mult

Îngrijirea tatuajului temporar cu henna După aplicarea desenului pe piele un rol important îl are îngrijirea tatuajului temporar cu henna.  Pentru a obține un tatuaj cu henna naturală care să aibă un pigment închis și să reziste cât mai mult trebuie să ții cont de câțiva factori: 1. Folosește henna de calitate body art Henna trebuie să fie calitate body art, ceea ce înseamnă că are un procent mai mare de pigment și este .

Prepararea pastei henna pentru tatuaje – varianta ușoară

Prepararea pastei henna pentru tatuaje – varianta ușoară pentru prepararea a 2 conuri cu henna pentru tatuaje temporare În continuare ți-am pregătit un tutorial foto pentru prepararea pastei henna pentru tatuaje temporare folosind pudra Henna Mandala pentru tatuaje temporare. Punga conține 100 g pudră iar în rețeta de mai jos am folosit 20 g pudră din care am obținut 2 conuri.   Poți mări cantitățile proporțional dacă vrei să faci mai multe conuri deodată sau poți .